Arama


LaDyGaGa - avatarı
LaDyGaGa
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #280
LaDyGaGa - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben yeni bir mesene almak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Buyur sana yardımcı olacak bir yazı. ad@soyad.com msn adresi alma 30 sn
ad@soyad.com şeklinde msn adresi alma 30 sn, ad soyad com, adres alma, msn com alma, yeni msn açmak istiyorum, mail alma, yeni alma, messenger adresi alma, email alma, messenger alma, ücretsiz alma, mesenger alma, mns alma, nsn alma, mesenger alma, yeni msn almak, ad soyad com mail, ad soyad com şeklinde msn almak için yapmanız gerekenler aşağıda anlatılmıştır ve çok kolaydır inanın bana.

ad@soyad.com msn adresi alma 30 saniye %100 ÇALIŞIYOR


30 saniye içinde msn adresi almak istiyorsanız tam yerine geldiniz. Ben hızlı yazarım diyorsanız, daha da kısa zamanda alabilirsiniz. Rekor msn alma hızı 30 sn. Şimdi size hemen, bu kadar kısa sürede ad@soyad.com şeklinde msn adresi alabileceğinizi anlatıyorum. 3 adımda işlem tamam. Aldığınız e-posta adresini doğrulamak için şu yazıyı okuyabilirsiniz: E-posta Adresi Doğrulanmadı


AD@SOYAD.COM MSN ADRESİ ALMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ OKUYUN


Arkadaşlar kısa bir süre önce bu konuda çok fazla yorum gelmeye başladı. msn adresi alamıyorum diyenler oldu. Bende kontrol ettim. Direk olarak size verdiğimiz linkten girip ad@soyad.com msn adresi almaya çalıştığınızda "Doğrulama" kısmında sorun veriyor. Biraz uğraşıp çözümü buldum. Şimdi aşağıda 1 dk içinde nasıl ad@soyad.com şeklinde msn adresi alacağınızı anlatacağım:

1. BURAYA TIKLAYARAK kayıt ön sayfasına girin,
2. Sol tarafta yer alan "KAYDOL" butonuna tıklayın,
3. "Evet, e-posta adresim kullanılsın" seçeneği aktifken "DEVAM" butonuna basın,
4. "E-posta adresi" kısmına almak istediğiniz ad@soyad.com şeklindeki e-posta adresini girin ve formu doldurarak "DEVAM" butonuna tıklayın,
5. ad@soyad.com şeklinde almak istediğiniz adresi boşluğa yazın ve "KABUL EDİYORUM" butonuna tıklayın.
6. Ad@soyad.com şeklindeki msn adresiniz hayırlı olsun. Buraya gelip sizi bu dertten kurtardığım için bana bir teşekkür edin yeter Msn Happy Yorumlarınızı bekliyorum.

NOT: "İşleminizi tamamlayamıyoruz" şeklinde bir açıklama ile karşılaşırsanız, bu onların sitesinden kaynaklanan geçici bir sorundur. Bizimle herhangi bir alakası yok. Biz sizi son aşamaya kadar getiriyoruz. Son aşamada sorun çıkması onların sisteminde geçici bir sorun olduğunu gösterir. Bu durumda daha sonradan tekrar deneyiniz. Kolay gelsin.



51B ad soyad com seklinde msn almak ad@soyad.com msn adresi almak istiyorum ama link çalışmıyor

ama diyelimki link çalışmadı. Ne yapacaksınız? Link çalışmıyorsa arkadaşlar link değişmiş olabilir. ad@soyad.com şeklinde msn adresi almak için bilgisayarınızda mutlaka bulunan MSN 4.7’yi kullanabilirsiniz.

• Bilgisayarım > Yerel Disk C > Program Files > Messenger içindeki msmsgs.exe dosyasını çalıştırın.

• ”Oturum açmak için burayı tıklayın” yazısına tıklayın ve sırasıyla aşağıda yazanları tıklayın:

• İleri > evet, varolan e-posta adresimi kullan > hayır, şimdi kaydet > ileri

• Karşınıza yukarıdaki üç adım gelecek. Yukarıda nasıl formu doldurup msn aldıysanız, burayı da o şekilde doldurun ve yeni, gıcır gıcır msn adresinizi kullanmaya başlayın.


Bende MSN 4.7 yok, linkte çalışmıyor, ben nasıl ad@soyad.com şeklinde msn alacağım?

Diyorsanız, MSN 7.5’ten de msn adresi alabilirsiniz. Nasıl olacak bu? Aşağıdakileri hemen yapın yeni msn adresinizi ad@soyad.com şeklinde hemen alın:

• MSN 7.5’de kullanıcı adınızı parolanızı yazdığınız sayfada “Yeni hesap al”a tıklıyoruz.

• Evet e-posta adresim kullanılsın seçeneğini seçip devam deyin.

• Tamam bundan sonrası da yukarıda ki 3 adım işte. Formu doldurun, sözleşmeyi onaylayın tamamdır.

Arkadaşlar bütün işlemler bu kadar işte. ad@soyad.com msn adresi alamıyorum ya da şöyle şöyle sorunla karşılaştım derseniz yorum yazın biz size mutlaka cevap veririz. Sizlere son olarak bu şekilde msn almanın yararları ve zararlarını da söyleyeyim. Siz de ona göre hareket edin.


ad@soyad.com msn adresi almanın yararları ve zararları

• Bu yöntem sayesinde çok ilginç msn adresleri almanız mümkün. Mesela ben şimdi aldım simdi@eklebeni.net :lol: yaratıcılık ölmedi ya, siz kendiniz türetin artık. Daha önce de simdi@eklebeni.com msn adresi almıştım. Sizde çok ilginç ve dikkat çekici bir msn adresi alabilirsiniz. Bu msn de kişi listeme eklediğim herkes dayanamayıp kabul ediyor. Hatta görüpte gelenler bile oluyor :lol: Böyle bir msn adresi alabilirsiniz sizde.

• Msn uzantınızın com, net, italy vb. olması hiç sorun değil. İnternette varolan bir uzantı olması yeterli. Bu da seçme şansınızı arttırıyor.

• Eğer bir sitede yazarlık ya da editörlük yapıyorsanız, o site size bir e-posta adresi açabilir. Mesela ben kendime editor@yenimakale.com e-posta adresini aldım. Bu adresin sahibi olmadan bu msne sahip olabilirdiniz. Ancak böyle bir durumda hem e-posta adresiniz olur, hem de bu e-posta adresine msn alabilirsiniz. Bir avantajı daha vardır: msn adresinizi doğrulayabilirsiniz.
Maalesef her güzelin bir kusuru vardır. ad@soyad.com msn almanın da bazı kusurları var. Bunlar ortadan kaldırılabilir tabi ama biraz uğraştırır sizi. ad@soyad.com msn almanın zararlarını şöyle sayabiliriz:

• Eğer aldığınız msn adresinin uzantısında bir web siteniz yoksa aldığınız bu msn adresini sadece msn olarak kullanabilirsiniz, e-posta alamazsınız ve bu adresi doğrulayamazsınız. Size şöyle anlatayım. simdi@eklebeni.net diye bir msn adresi aldık diyelim. Baktım "www.eklebeni.net" domain ismi satılmış ama şuan yayımlanmıyor. Yayımlanmıyorsa hiçbir sorun yok. İstediğiniz gibi msn adresinizi kullanabilirsiniz.

• Ben aldım benimki açık olan bir site derseniz eğer, bu sizin için bir avantaj bile olabilir. Sitenin iletişim bölümünden bu kişilere mesaj yollayın, mesajda ben ad@soyad.com şeklinde bir msn adresi aldım. Msn adresimi doğrulayabilmem için bana ad@soyad.com şeklinde bir msn adresi açabilir misiniz? Diye bir mesaj yollayın. ad@soyad.com şeklinde size bir e-posta açmaları durumunda e-posta adresinizin yanında bir de msn adresiniz olmuş olur. Ayrıca birçok insanın sıkıntı yaşadığı “e-posta adresi doğrulanmadı” uyarısıyla da karşılaşmazsınız.


MSN Adresinizi Doğrulamak İçin:
Arkadaşlar bu şekilde alacağınız msn adreslerinde "e-posta adresi doğrulanmadı" yazar. E-posta adresinizi doğrulayabilmek için şu makaleyi okuyabilir: "E-posta adresi doğrulanmadı".

Arama Bulutu: özel adres msn açmak, msn adresi almak istiyorum, ad@soyad.com msn adresi al, msn alma, yeni msn adresi alma, e-posta adresi al, e-mail adresi al, messenger adres açma...
Kaynak göstermeden kullanılması yasaktır. Kaynak göstermeden kullananlar hakkında hukuki işlemler uyarı vermeksizin başlatılabilir.