Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2012       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle merhaba...sedef hakkında bi yazınızı okudum..çok etkilendim...bende de sedef var üstelik bütün vücudum da..yapmadığım,gitmediğim doktor kalmadı...şuan on clinicten aldığım ilaçları kullanıyorum ama hiçbir fayda göstermedi...artık geçmeyince ümidimi kaybediyorum...üstelik evliyim...böyle olunca geçmeyince daha çok stres yapıyorum...bi çare,şifa arıyorummm...benim size sormak istediğim birkaç şeyler var...cvp verirseniz çok mutlu olurum...size iyi gelen şey belki banada iyi gelir...sorularım şunlar :

***6 satte bir havalandırtıktan sonra ne kadar beklettiniz ?

***yani 24 saat içinde her 6 satta bir mi havalandırıyosunuz ?

***sabula mı yıkıyosunuz yoksa sadece duru suyla mı ?

***1 hafta boyunca kızarık yerlere vazelin sürdüm demişsiniz..günde kaç sefer sürdünüz ? duş aldıktan sonra mı sürdünüz ?vazelin sürerken streçle sarmadınız mı ? ve ne vazelini kullandınız ?


***enginar suyu içtim demişsiniz.ne kadar enginarı,ne kadar suyla,kaç dk.kaynattınız ?sıcak mı yoksa soğuk mu içtiniz ? kaç bardak içtiniz ? hergün mü kaynattınız yoksa 1 sefer kaynattığınızı birkaç sefer mi içtiniz ?

***sırayla sarıyorum demişsiniz .benim büütn vücudumda var.hepsi birden sarılmıyor mu?teker teker mi sarmamız gerekiyor?

bunlar cvplmak burdan uzun gelirse size ulaşabiliceğim bir telefon numarası verirseniz tabiyki mümkünse daha kolay bi şekilde anlıycağımı sanıyorum..ama mümkün değilse burdan cvplarsanız çok mutlu olurum ...şimdiden size çok teşekkür ediyorummm.....