Arama


kalennder - avatarı
kalennder
Ziyaretçi
13 Şubat 2012       Mesaj #5
kalennder - avatarı
Ziyaretçi
Siğillerin tedavisi ile ilgili böyle bir yazı buldum. Umarım şifa bulmanıza vesile olur.


Alıntı

Geçenlerde kaleme aldığımız bir yazıda sorusuna cevap vermiştik.
Bu yazıda ise yüzdeki siğiller nasıl geçer sorusuna cevap vermeye çalışacağız, ilgili yazıyı okuyunuz.
Yüzdeki Siğiller nedir?
Siğil çeşitlerinden biri olan yüzdeki siğiller yine Hpv virüsünden ortaya çıkmaktadır. Zaten gerek Eldeki siğiller gerekse yüzdeki sğillerin vucütta başgörtermesinin temel sebebi HPV virüsüdür. Hpv isimli virüs derinin en üst kısmındaki hücrelerin içerisine girerek çoğalmaya başlar. Hpv virüsü derinin içine girdiğinde deri hücrelerinin düzensiz bir biçimde çoğalmasına sebep olur ve aslında küçük bir selim tümör olan siğillere sebeb olur. Aslında bu durum çok ilginçtir, çünkü siğiller, insanlarda virüslerle oluştuğu bilinen bu türden bir yapıdır.
Yüzdeki Siğiller Nasıl Bulaşır?
Yüzdeki siğillerin çoğunlukla ortak olarak kullanılan havlu vb. eşyalardan bulaştığı tahmin edilmektedir. Yüzdeki sığıl, birden bire ortaya çıkmayıp vucütta kuluça dönemi denilen bir müddet bekler. Fakat daha sonra vücutta beliriverir.
Yüzdeki Siğillere bitkisel çözüm var mıdır? Yüzdeki siğiller nasıl geçer?

Yıllar öncesinden bugüne kadar siğillerin tedavisi için sayısız yöntem araştırılmıştır ve hala araştırılmaktadır. Okuyup üfleme, büyü , siğilleri bitkilerle ovuşturma gibi birbirinden farklı yöntemler tatbik edilmiştir. Günümüz modern dünyasında dahi siğilleri yok eden büyücüler bu durumu suistimal edebilmektedir. Fakat yüzdeki siğillere bitkisel tedavi çoğu kez işe yaramaktadır.
Yüzdeki siğillere bitkisel çözüm nedir?
Yüzdeki siğillerin tedavisi için daha önce defalarca tecrübe edilmiş, tamamen bitkisel çözüme dayalı ve son derece başarılı bir yöntem ile birçok kişi bu siğillerden kurtulmuştur.

Bu harika yöntem için kaynağından bilgi almak için buraya tıklayınız!

Kaynak
Son düzenleyen Efulim; 13 Şubat 2012 16:46 Sebep: Açık linkler kapatıldı.