Arama


woltka1001 - avatarı
woltka1001
Ziyaretçi
25 Şubat 2012       Mesaj #5
woltka1001 - avatarı
Ziyaretçi
1. tarif
Oğul otu, karabaş otu, melisa yaprağı, biberiye, limon çiçeği, mentollü nane, kantaron çiçeği, ıhlamur, lavanta, erik çiçeği ve nane.
Otlar ayrı ayrı veya bir kısmı kaynatılarak suyu içilir.
2. tarif
Nefes, burundan alınıp verilir.
Not: Ayrıca nane limon kaynatırsanız mide bulantısına iyi gelecektir. Bunun için; bir limonun suyunu sıkıp içine bir yemek kaşığı kadar nane ekleyerek (limon suyuna bir bardak olacak kadar su eklenebilir) kaynatınız. Kaynadıktan hemen sonra bir süzgeç yardımıyla süzerek bardağa alınız. Biraz şeker ilave ederek içiniz.