Arama


patimufoldu - avatarı
patimufoldu
Ziyaretçi
21 Nisan 2012       Mesaj #10
patimufoldu - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, bende 2 sene önce dirseğimde bi kızarıklıkla karşılaştım.Sedef dediler oralı olmadım. Sonra bir anda bu subat ayında her tarafımı sardı. Mantıklı bir insanımdır herseyin hayırlı bitarafı olduğunu düşünürüm. Ancak son zamanlarda daha hassaslaştım. Okulda öğrencilerim ve meslektaşlarım bi şekilde ne olduğunu soruyorlar. Ben tek tek açıklama yapmaktan bıktım. Sorunun stres olduğunu inanın hiç düşünmüyorum, çünki güçlü bir karakterim var ve ailemde de yok. Tabi bikaç kuşak ötesini bilemem. Ayrıca benden çok daha stresli yaşama sahip insanlar var. Hayatımın en rahat yılını yaşıyorum derken bununla tanıştım. Biçok şey denedim!

Yaz geliyor ve sıkıntım artıyor ne giyeceğim diye!!!Güneşin ve yazın gelmesini hiç istemiyorum. Bütün gardrobumu çöpe atmam gerekiyor. Bir magazaya girip istediğin kıyafeti alabilmenin ne lüks olduğunu öğrendim. Şimdi ya pantalon ya da uzun kollu gömlekler giyebiliyorum. Kafayı yiyeceğim.

Hadi bu sorunu böyle aşabilirim diyeceğim, ancak bayan olmak ve evli olmak çok zor.Eşimden çok utanıyorum. Bana dokunmak istemiyordur diye düşünüyorum. Oysaki bu onda olsaydı heralde ben özellikle sedefli yerlerini öperdim..

Yukardaki arkadasın önerdiği streçli uygulamayı yaptım inşallah şifa bulurum, buluruz. Rabbim daha beterinden saklasın, ama inanın hiç basit değil! Lütfen insanlarda bir fark gördüğünüzde soru sormayın!!! Zaten o insan kendisinin ne durumda olduğunu gayet iyi biliyor.

Bu da yazımı okuyanlara Sertab'tan gelsin "Bi çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın..."