Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #2
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ BURCU 2006 YORUMUseparator
yengec2

YENGEÇ BURCU

Disiplin eden ve kısıtlayıcı etkileri yoğun olan ve detaylardan arındıran Satürn gezegeni Yengeç in öğrenmesi gereken her şeyi öğretmiş görünüyor. Ama yine de,Yengeçlerin yeni ödevi; tutumlu ve hatta idareli olmayı öğrenmek olarak adlandırmakta yarar var. Evine ve ailesine düşkün, yedirmeyi içirmeyi ve hanesinde insanları bir araya getirmeyi seven Yengeç yeni yılda da neşelerini- kendilerini güvende hissettikleri müddetçe- koruyacak ve daha da neşelenecekler. Onları bekleyen risklerden bir tanesi de 2006 yılında büyük masraflardan ve büyük meblağlı borçlardan uzak durmaları olacaktır. Paralarını ellerinde tutabildiklerinde ve doğru yatırım aracını seçebildikleri sürece Yengeçler 2006 yılında, devamlı savaş verdikleri finansal darboğazdan uzun bir müddet için kendilerini sıyırabilecekler. 2005 yılı zarfında, yeni kurdukları işleri ve aldıkları evleri olan yengeçler 2006 yılı içinde bu sahip oldukları şeyleri değiştirmeye, çoğaltmaya ya da yeniden tasnif etme yollarına gidebilirler. Belirli bir iş temposu benimsemiş olan Yengeçler ise unvan veya bölüm değişiklikleri yaşayabilirler. Arzu ettikleri değişimleri yaşamak isteyen Yengeçler ise bu değişikliklerin ön haberlerini 2005 in son iki ayında ( kasım – aralık ) edinmiş olmalılar. Parasal açıdan uyarı sinyalleri veren enerjiler, alış veriş yapmaya bayılan Yengeçler için dikkat etmeleri gerektiği haberini ve tavsiyesini salık vermekteler. Eve ve aile kurumuna derinden bağlı Yengeçlerin 2006 dada konukları evlerinden eksik olmayacak. Ödevlerini iyi yapan ve hesaplı olmayı başarabilen Yengeçler için 2006 panoramasında bunun haricinde bir ihtar yada ikaz görünmemekte. Dolunayla iyimserliğinizi korumaya çalışın. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Sizin inisiyatifinizin dışında gelişen bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.İş ortamında sizi bekleyen yeniliklere açık olun. Diğer yandan, İş gezileriniz ve yeni insanlar tanımak yaşamınızı hızlandıracak.Gereksiz endişelerden uzak durmayı bilmelisiniz. Yengeç e 2006 yılı mesajı; “ Aradığınız tutku dolu , güvenli aşk kapıda!..”
YENGEÇ ERKEĞİà Yengeç erkekleri, bir süredir üzerlerinde baskı teşkil etmiş olan otorite odaklarından uzun bir süre için kurtulacak. Bu yeni serbesti ve özgürlük durumu onları kendi sözlerinin geçtiği ve karar alıp verebildikleri yeni işlere ve başlangıçlara sevk edecek. Özellikle mart ayında Balık burcunda ki Uranüs’ün artırdığı hızı sayesinde uzak şehirler ve ülkelerden gelecek olan iş tekliflerini işleme koyup, üzerinde yoğun düşünceler sarf edecekler. Bu fırsat ve teklifleri iyi değerlendirip, uzun vade için olup olmadığını araştırma yoluna gitmeliler. Bununla birlikte, yazılı teminatların alınıp ona göre hareket edilmesi de önemli görünmekte.
YENGEÇ KADINIà Baba, eş yada işveren gibi erkek kaynaklı otorite odaklarından kısıtlanma etkileri almış olan Yengeç kadını bu odakları bloke edip ortadan kaldırdıklarında yoğun bir şekilde hissedecekleri hürriyet duygusunun tadını çıkarırken ölçülü hareket etmeyi unutmamalılar. Maddi kanatta ise harcamalarında bütçe zorlayıcı masraflardan kaçınmalılar. Uranüs’ün hürriyet duygusunu tetikleyici etkileri Yengeç kadını için hoş olmayan sonuçlar ortaya koyabilir. Düşünmeden atılan adımlar dolayısı ile orta ve uzun vadede güven örseleyici olabilir. Yaşantınızda yapmak istediğiniz bir takım değişikliklerin listesini çıkarmak ve uygulamaya koymak için sonsuz bir arzu duyabilirsiniz. Makul olduğunuz sürece bu size iyi gelecektir.
İŞ VE PARAà Satürn para evinizden geçmekte olduğundan, para harcama konusunda itinalı davranacaksınız ve hatta bu şekilde para biriktirme şansınız dahi doğacaktır. Anlaşmalar ve ortaklıklarda çok karlı çıkacağınız bir döneme doğru gidiyorsunuz. Sevdiğiniz işi yaptığınız sürece üstlerinizi bile şaşırtacak ölçüde –işinizi yeteneklerinizle pekiştireceksiniz. Şehir dışına yapılacak yoğun seyahatler sonrası karlı çıktığınızı göreceksiniz. Bunu bir doping olarak benimsemeli ve yolunuza kaldığınız yerden devam etmelisiniz. Toplumun gözü önünde yerinizi ve işinizi korumaya itina göstermelisiniz.
AŞKàEvli Yengeçler, aşk meyvelerini yani bebeklerini bu yıl bekleyebilirler. Evli olmayanlar ve fırtınalı bir ilişkiyi geride bırakmış olan Yengeçler yeni başlayacak ilişkilerini evliliğe kadar götürebilecek derecede yoğun ilişkilere yelken açacaklar. Yengeç bitip Aslana geçildiğinde 22 Temmuz itibarıyla yoğun Aslan dönemi 10 Ağustos a kadar yaratıcı duyguların egemenliğinde tutkulu bir aşkın içinde olacaklar ve yaşantılarını farklı bir düzende devam ettirecekler. Bir süredir makul ve uyumlu bir ilişki sürdüren yengeçler içinde evlilik kapısı aralanmakta…
SAĞLIKà Mide ve sinir sisteminize dikkat etmeniz gereken bir dönem geçireceksiniz. Özellikle yeme ve içme zevkleriniz ve bunlara düşkünlüğünüz bazı arazlara yol açabilir. Engeli hareket etmeniz gereken, yine de yoğun bir alarm vermeyen bu durumu dikkate almanız gerekir. Stresten uzak durmanız hem sağlık problemlerinizin önüne geçecek hem de almanız gereken kararlar esnasında dinginlik sağlayacak en önemli etken olacaktır.
ŞANSLI TARİHLER à 7 Şubat 2006 dan Mart ikinci onluğa kadar partneriniz veya ortaklığınızdan beklenmedik bir gelir elde etmeniz söz konusu olacaktır. Nisan 14 itibarıyla i se Venüs, size talih enerjisini aktaracak. Kıymetli armağanlar alacağınız bu dönem sizi sevindirecek. Temmuz 21 inden 15 ağustos a kadar Venüs ve Jüpiter in etkileriyle kısmetleriniz ardı ardına karşınıza çıkacak. 1 Eylül den 22 Eylül e Terazi burcuna girene kadar elinizden çıkartmak istediğiniz şeyleri satabilir veya bununla ilgili ciddi kar getirecek anlaşmalar yapabilirsiniz.
RİSKLİ TARİHLER à 2006 yılı 9 Ocak tarihinden 4 Şubat a kadar ters burcunuz Oğlak ta bulunan Venüs, maddi ve içsel sorunlarınızı tüm detaylarıyla sorgulamanız ve gözden geçirmeniz konusunda sebep olabilir. Bunu sonucunda yerinde karar alamama riskiyle karşı karşıya kalabilir ve maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Yılın 9. ayında Başak döneminde evinizde altından zor kalkacağınız masraflar yaşayabilirsiniz. Mars ın etkisiyle aileniz dedikodu ve boş laflardan olumsuz etkilenebilir.

Diğer Burçlarla İlişkisi
Yengeç ve Koç
Yengeç Zodyak'taki ilk su burcu dolayisi ile su burçlarinin en hassasidir. Sefkat, ilgi, sicaklik, özen ve güven duygusu arar. En ufak bir elestiride bile incinebilir. Yengeç için önce evi, ailesi gelir, Koç için ise önce yeni is tesebbüsleri gelir.


Yengeç ve Boga

Boga dengeli, maddi açidan güvenli, erotik ve sadiktir. Bunlar sizin bir sevgilide aradiginiz özelliklerdir. Ev hayatina olan düskünlügünüzü paylasir ve sizin huzursuz duygusal dünyaniza saglam bir zemin olusturur



Yengeç ve İkizler
Siz Yengeç birliktelik, yakinlik ve kuvvetli duygularinizla güçlüsünüz. Ikizler ise soguk, ilgisiz ve uzak olabilir. Siz sempatik, merhametli ve duygusalsiniz, Ikizler ise objektif, mesafeli ve akilcidir.


Yengeç ve Yengeç

Yengeç ile baska bir Yengecin beraberligi gerçek bir Romeo-Juliet aski gibi olabilir. Iki romantigin birlesmesi olacak üstelik onlarinki gibi kötü sonla bitmeyecektir. Yengeç'lerin yogun duygulara, sik sik içten sevgi gösterilerine, sefkate, ilgiye ve yakinliga ihtiyaçlari vardir.



Yengeç ve Aslan

Bu beraberlik klasik anlamda uyumlu sayilmasa da iyi olabilir. Aslan sizden çok farklidir. Gösterisli, abartili Aslan hayata tutku ile baglidir ve istek doludur. Aslan, Günes sisteminin yöneticisi Güneş tarafindan yönetildigi için ben merkezci ve egoist olabilir.


Yengeç ve Basak

Seçkin, zarif Basak çok iyi bir iletisimci ve hos sohbettir. Kelimeleri çok iyi kullanir ve çok iyi yazi yazar. Ona çok çabuk asik oldugunuzu göreceksiniz. Siz su elementisiniz, Basak ise toprak , beraberliginiz harika olacaktir.



Yengeç ve Terazi


Teraziye asik olmaniza sasirmamali! Terazi insani, hos, çekici ve dayanilmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü oksar, kaba saba hiç bir yönü yoktur. Sessiz Yengeç daha içe dönük ve ailesine baglidir.


Yengeç ve Akrep

Bu son derece seksi ve saglam bir iliski olacaktir. Yengeç en iyi su burçlari ile anlasir, Akrep'te bir su burcudur.Iliskinizin basinda kendinizi Akrep insaninin ellerine birakin, o sizi bastan çikarsin.


Yengeç ve Yay

Bu beraberlik pek iyi bir fikir sayilmaz. Yay, iyi egitim almis, kültürlü, degisik ilgi alanlari olan, farkli konularda söz sahibi olan biridir. Onun ilgi çekici konusmasi sizi büyülemis olmali. Siz gerçekçisiniz, ahlak kurallarına, toplumun değer yargılarına bağlı olarak yaşarsınız



Yengeç ve Oglak

Oglak sevgiliniz hirslidir ve kariyerine önem verir, büyük ihtimalle de mesleginde basarilidir. Siz de bu içgüdüye sahip oldugunuz için onu onlar ve destek olursunuz. Bu iyi bir iliski olacaktir.



Yengeç ve Kova

Siz ve Kova ayri dünyalarin insanisiniz. Aranizdaki en ufak sorunu bile çözmek için çok çaba göstermeniz gerekecek.Kova insani hayati arastirmaci bir bilim adami gibi yasar. Verileri toplayip mantikli sonuçlar çikarmaya çalisir.



Yengeç ve Balik

Balik burcuna asik olmaniza sasmamali! Nerede ise konusmadan sadece sezgilerinizle anlasiyorsunuz. Balik su elementidir ve bu özellikleri en çok tasiyan burçtur. Su burçlari içinde en yardimsever olanidir