Arama


Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
9 Haziran 2012       Mesaj #5
Avatarı yok
Yasaklı
Radyasyona Çözüm

resizephp

Japonların elektromanyetik radyasyonun zararlarına karşı geliştirdikleri ve Pulse Clean adını verdikleri yeni tabletlerle teknolojik aletleri huzurlu bir şekilde kullanmak artık mümkün.

Radyasyon deyince son sözü söyleyen uzman millet Japonlar'dan radyasyonla mücadelede de çığır açan yeni bir buluş geldi. Japon mühendisler, üzerinde uzun yıllardır çalıştıkları radyasyon önleyen nano ve mikro turmalin bazlı Hydroxyl üretme teknolojisini ufak tabletler haline getirerek patentlediler. "Pulse Clean" yani "Temiz Dalga" adıyla ürettikleri radyasyon önleyici bu tabletler, elektromanyetik radyasyon yayan cep telefonu, bilgisayar, televizyon, laptop, mikrodalga fırın gibi cihazların üzerine takılarak kullanılıyor. Amerikan Buluşlar Kongresi'nde "Uluslararası Altın Buluş" ödülü kazanan buluşun insan sağlığı üzerine etkilerini de gösteren 10'dan fazla testi ve raporu bulunuyor.

Gilbo kalitesiyle Türkiye piyasasına da sürülen ürünün, Türkiye'deki Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve TÜBİTAK MAM gibi saygın kurumlardan da raporları bulunuyor. Bilimselliğiyle ön plana çıkan Pulse Clean, bugüne kadar piyasada rastlanılan "kandırmaca" ürünlerin aksine PUBMED'e konu olmuş ileri teknolojisiyle tüm ön yargıları kırmış durumda.

Günlük hayatta karşılaşılan baş ağrısı, yorgunluk, stres, halsizlik ve daha bir çok rahatsızlığın, çevremizde yer alan elektronik cihazların yaydığı radyasyon sonucu meydana geldiği konusunda bilimsel bulgulara her gün bir yenisi katılırken, böyle bir teknolojinin geliştirilmesi bu konudaki endişelerin ciddi şekilde dinmesine sebep oldu.


Kaynak : Gençbilim (07 Haziran 2012,19:11)