Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
26 Haziran 2012       Mesaj #9
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Salon ve Oturma Odası Dekorasyonu
Dört duvar içerisine ev desek bile iyi bir dekor ile içimizi açacak nefis bir görüntü ile evimizi süsleyebiliriz. Günün tüm stresini attığımız ve genel olarak tüm ailenin buluşma noktası olan oturma odasının içimizdeki yeri bambaşkadır. Ev içerisinde en çok zaman geçirdiğimiz, kanepede gündüzleri oturup, geceler uzanarak televizyon izlediğimiz yer olan oturma odasında keyif yapmak paha biçilemez bir alışkanlıktır.

Ad:  oturmaodası1.jpg
Gösterim: 21203
Boyut:  123.4 KB

Oturma odası grupları veya her odanın düzeninde mutlaka ve mutlaka ahşap kullanması gerekiyor. Özellikle geçtiğimiz bir iki yıl içerisinde renklerin çok büyük bir şekilde devrime uğraması, pastel renklerin kullanımının artması mobilyalarda yansıyınca ortaya çok güzel mobilya takımları ve renkleri çıkıyor.

Ad:  oturmaodası2.jpg
Gösterim: 1200
Boyut:  43.2 KB

Dekorasyon konusunda, her ev kötü bir görüntüsü bile olsa farklı görünür ve bu da insanların bakış açısını, evin duruşunu değiştirir. Durum böyle olunca evlere yapılacak olan dekorasyonun ne kadar olduğunu bizlere anlatıyor.

Sizlerde gerçekten bir dekorasyon ile evinizin havasını değiştirmek istiyorsanız öncelikle belirli uzmanlara danışmanız ve bu danışma sonunda gerçekten bir değişim yapmanız gerekir.
Son düzenleyen kompetankedi; 1 Haziran 2016 16:39
Sen sadece aynasin...