Arama


sade - avatarı
sade
VIP hazan
6 Aralık 2012       Mesaj #6
sade - avatarı
VIP hazan
İsmi: Zayn (Doğum ismi: Zain) Jawadd Malik
Yaşı: 19
Doğum yeri: Bradford, Yorkshire, İngiltere
Kardeşleri: 3 -- Doniya (20), Waliyha (11) and Safaa (9)
Ailesi: Annesi Trisha, Babası Yasir
Boyu: 1.78
Favori Rengi: Mavi
En yakın arkadaşı: Fal


Zayn Javaad Malik (d. 12 Ocak 1993, Bradford İngiltere) babası yarı Pakistan’lı ve yarı İngiliz olan Yaserm ve İngiliz anne Tricia Malik’in çocuğudur. Malik’in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford’un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields’a ve lisede Tong High School’a gitti. Zayn küçüklüğünü “Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim ki annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi.” diye anlatıyor. Annesi de Zayn’i ” Zayn bilgisayar başında şarkılara saatlerce eşlik ederdi.” diye anlatyor. Zayn Malik saçları yüzünden ilk iki okulundan atıldığını ama kız kardeşleri ile başka okula geçince uyum sağladığını söylüyor.
Zayn MalikZayn Malik

2010 yılında Malik X-Factor’ün 7. sezonuna yalnız olarak katıldı. Denemesi ilk başda televizyonda gösterilmez daha sonra internette görülür. Malik ilk bölümü geçtikten sonra Boot Camp’a kadar ilerler. Boot Camp’da dans etmesi gerekiyordu. Dans edemediğini düşündüğünden sahne arkasında saklanır ama Simon Cowell onu bulur ve tekrar sahneye gelmesi için ikna eder. Boot Camp’den sonra erkek kategorisinde başarısız olur ama onun için ve diğer dört kişi için ikinci şans olan One Direction’a juriler tarafından konulur. Zayn bu anı için “Hiç bir gruba konulacağımı düşünmemiştim. İlk başta hayır diyecektim” diyor.
Zayn bir R&B hayranı ve X-Factor seçmlerinde R&B şarkısı “Let Me Love You”u söyledi. Zayn aynı zamanda One Direction’da ki en zor notaları söyleyendir. Zayn X-Factor’de yarışmacı olan Rebecca Ferguson’la bir ilişki yaşadı ve bu ilişki yaş farkı nedeni ile hoş karşılanmadı. Dört ay sonra ilişkileri bitti.
Zayn, karikatür çizmeyi ve okumayı çok seviyor. Zayn aynı zamanda sigara içiyor “Kesinlikle bırakacağını” söylüyor. Zayn Malik