Arama

Kerim Tekin - Tek Mesaj #5

kerimci - avatarı
kerimci
Ziyaretçi
28 Ocak 2007       Mesaj #5
kerimci - avatarı
Ziyaretçi

Türk popunun acı kaybı Kerim Tekin, ilk ve son filminde sanki acı sonunu gördü. Tekin senaryoyu değiştirtip, kurşun yerine trafik kazasında öldü


SANDIKLI'DA geçirdiği trafik kazasında geçen cumartesi gecesi hayatını kaybeden pop müziğin genç yıldızı Kerim Tekin, ilk ve son TV filminde sanki kaderini oynadı. Tekin'in, "Yaz Aşkım" adlı filmde de trafik kazası geçirip ölen bir genci oynadığı ortaya çıktı.
KKTC'de çekilen filmin yapımcı ve başrol oyuncusu Meral Konrad, "Böylesine garip ve acı tesadüf olamaz" dedi. Tekin'in yanı sıra, Berke Hürcan, Ersin Umulu, Yalçın Bostancı ve ünlü ikili Cemali'nin de rol aldığı filmin final sahnesinin Tekin'in isteğiyle değiştiğini anlatan Konrad, şunları söyledi:
"Kerim filmde hız tutkunu, ralli yapmayı seven genç bir otomobil tamircisini oynuyordu. Engin İnal'ın senaryosuna göre Kerim'le ben tam birbirimize kavuşmuşken bu aşkı çekemeyen Berke Hürcan'ın kurşunlarıyla ölecektik. Kerim, 'Madem, film boyunca otomobillerle yarış yapıyorum, finalde de Berke Hürcan'la ölüm yarışı yaptıktan sonra kaza geçirip öleyim' dedi. Filmin sonunu değiştirip, Tekin'in istediği gibi çektik. Kerim'in trafik kazası sonucu öldüğünü duyduğumda şok oldum. Bu kadar garip bir rastlantı olur."
Tekin, korkunç kazadan kısa süre önce de "Dikiz Aynası" programına otomobilini yeni bir Alfa Romeo ile değiştirmek istediğini belirtip, "Alfa Remeo'yu aldıktan sonra arkamdan Fatiha okursunuz" diye demeç vermişti.