Arama

Dr. Ömer Coşkun - Tek Mesaj #3

BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #3
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
Ben Yard. Doç.Dr.Ömer COŞKUN olarak,
ÇÖREKOTU, ZERDEÇAL, ZENCEFİL, KARABAŞ OTU, SAFRAN, OĞULOTU
gibi bitkileri destek ürünü şeklinde öneriyorum.

Ve Kesinlikle,
Hastalara , Modern Tıp ve Doktorlarında gördükleri tedavileri bırakın diye bir telkin yada sözde bulunmuyorum. Hastaların Doktorlarının tavsiye ettikleri ilaç tedavilerini mutlaka sürdürmelerini istiyorum.Yaptığım çalışmalar, Mutlaka ama mutlaka Asıl tedavilerine, destek ürün çalışmalarıdır.
Bunu “ Her derde deva” sloganı ile yapılamayacağını, Akademik ve Etik yapım itibari ile biliyor ve Hastalarıma bu yönde söylenen sözlere inanmamalarını söylüyorum. Bu nedenle bu İnsan sağlığı işini “Ticaret” olarak görmüyorum ve Ticaret olarak yapmıyorum.

Kimseyi Bitkisel destek ürünleri araştırma ve geliştirme konusunda rakip olarak görmüyor. Kimseyi hedef almıyor sadece doğruluğunu tesbit ettiğimiz çalışmalarımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Bitkisel Destek tedavilerinde hiç kimsenin bizi rakip olarak görmelerini arzu etmiyoruz. Aksine Bitkisel destek tedavilerinde bilgi birikimi olan tüm meslektaşlarımızdan, aktarlardan, herbalistlerden, bitkisel destek tedavileri konularında akademik anlamda yararlanmaya doğru bilgi aktarımı ile insan sağlığına Öncelikle Modern Tıbbında katkıları ile destek vermeye, faydalı olmaya çalışıyoruz. İnsan Sağlığını ilgilendiren konuların, Ticari savaş alanı değil, Toplumsal ve insani sorumluluk alanı olduğuna inanıyoruz.
Ben Yard. Doç.Dr.Ömer COŞKUN olarak, Şubat 2007 tarihinden itibaren hiçbir kamu ve özel kuruluşu ile bağım yoktur. Hiçbir kurum ve kuruluşa danışmanlık yapmıyorum. Hiçbir Kamu Kurum ve Özel firmaya bağlı çalışmıyorum.
Hasta vatandaşlarımıza öncelikle Modern tıbba başvurmalarını önemle bildiriyorum.

Yard. Doç.Dr. Ömer COŞKUN adını kullanan sahtekarlara ve dolandırıcılara dikkat ediniz.

Ülkeme ve Halkıma hizmet ederken, İşimizin ve Akademik eğitimimin, etik, hukuki ve insani kurallarını bilerek hareket ediyorum, Bitkisel destek ürünlerimizin sahtelerinden ve ismimizi kullananlardan uzak olmaya dikkat edilmesini önemle rica ediyorum
Yard. Doç.Dr. Ömer COŞKUN olarak tek bir adresim ve bilinen iletişim numaralarım dışında adres kullanmıyorum. Bize ulaşmak isteyenler için aşağıdaki adresin dışında başka adresimiz olmadığını önemle duyurur.
Hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
Tahsilli Mahallesi Kozan Yolu üzeri No: 389 YÜREĞİR –ADANA
coskuntip@gmail.com
doktorherbalist@gmail.com

YARD. DOÇ. DR. ÖMER COŞKUN KİMDİR?
Dünyadaki bütün bilim adamlarının yaptığı çalışmaların görüldüğü www.pubmed.com isimli internet sitesine ‘coskun o’ anahtar kelimeleri yazıldığında çalışmalarının bir kısmı görülecektir. İstanbul Tıp Fakültesi’ndeki Tıp eğitimine başladığı 1987 yılında aynı zamanda Deneysel Tıp Araştırmalar Merkezi (DETAM) da diabet grubuna dahil olarak bilimsel çalışmalarına başladı. Fakültenin bitiminde kazandığı Erciyes Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji (hücre – doku ve anne karnındaki çocuk bilimi) ihtisası sırasında sara hastalığında kullanılan valproat’ın karaciğerde oluşturduğu hasara karşı karnitin uygulanmasının etkilerini araştırmakla da bilimsel makaleler yazmaya başladı (Valproate uygulanan ratlarda hepatotoksisite ve karnitin uygulanmasının etkileri. Erciyes Tıp Dergisi, 19(2): 74-77, 1997). Toplamda 100’ü geçen ulusal ve uluslararası çalışmalarıyla kendini bilimsel olarak isbat eden Dr. Ömer Coşkun çeşitli kongrelerde ulusal (Coşkun Ö. Kronik Toluen intoksikasyonunda periferik sinir sistemi hasarı. 29. Türk Fizyolojik Bilimler Derneği Kongresi, En iyi üçüncü poster ödülü, 1-5 Eylül, P-27, GATA, ANKARA) ve uluslar arası (Coskun O. 3 Congresso Italo-Turco Di Laringologia 15-16 Ottobre, En iyi poster ödülü, Ottobre 2004 Chieti-Pescara, ITALIA) ödüller kazanmıştır.
Son düzenleyen Safi; 26 Şubat 2017 17:10 Sebep: İçerik.