Arama

Hikayeler ve Öyküler -2- - Tek Mesaj #619

DEsssT16 - avatarı
DEsssT16
Ziyaretçi
10 Nisan 2007       Mesaj #619
DEsssT16 - avatarı
Ziyaretçi
Gülümseme

Karşımdasın yine, gülümsüyorsun eskisi gibi. Gözlerin neler anlatıyor bana bir bilsen. Neden dudakların konuşmuyor? Hadi anlat bana, yeter mi sanıyorsun gülümsemek? Seni sevdiğimi bir çok kez haykırdım sana ama sende haklısın be güzelim, neden konuşasınki? Sus, lütfen, kırma beni, sadece gülümse, başka bir şey istemiyorum senden.

Bak yine yanındayım. Arkadaşlarımın yanına gittim biraz. Kızmadın dimi? Hiç seni yanlız bırakır mıyım? Bizim İsmail var ya, bir kız bulmuş. Görsen ne güzel yakışıyorlar birbirlerine. Tıpkı biz. Neden astın suratını? İstersen sinemaya gidelim. Gitmeyelim mi? Doğru ya sen karanlıktan korkuyordun. Kusura bakma, bu aralar biraz dalgınım. Ben bakkala kadar gidiyorum, istediğin bir şey var mı? Ne mi alacağım? Biraz ekmek, biraz peynir. Yulaflı bizküvi mi istiyorsun? Almaz mıyım bir taneme. Hemen geliyorum.

Nasılsın bu sabah? Uykusuz mu? Kaç defa dedim sana erken yat diye. Dinlemiyorsun ki beni. Tamam, canım ağlama, kızmadım sana. Ben sadece seni düşünüyorum. Her saniye, her dakika, her saat, her gün seni düşünüyorum. Bugün doktora gideceğim. Sen biraz uyu.

Ben geldim hayatım. Doktor mu? Biraz iyiye gitmiş hastalığım. İlaç verdi, senin sevmediğin şurup var ya ondan işte. Şurup deyince nasılda yüzünü buruşturuyorsun. Senin o tatlı burnunu yerim ben. Böyle şaka yapmayayım mı?!

Sen daha uyumadın mı? Evet içki içtim, sarhoşum. Ne var ki bunda?

Bakma bana, gülümseme bir daha...

Neden gittin be güzelim. Niçin giderken bu gülümseyen resmini de götürmedin? Yıllardır bu gülümseyen resminle konuşuyorum. Biliyor musun, sana yalan söyledim. Doktor çok az ömrümün kaldığını söyledi. Yakında yanına geliyorum aşkım, bekle beni gülümsemenle