Arama


Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #2
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Doğru fondöten kullanımı nemlendirme ile başlar. Fondöten kullanmadan once cildinize mutlaka nemlendiricinizi sürünüz. Böylelikle fondötenin daha doğal ve kusursuz görünmesini sağlarsınız. Saç diplerinde ve çene çizgisinde fondötenin bir hat halinde kalmamasına dikkat edin. Eşit bir uygulama için fondöten süngerleri bayağı işe yarıyor ve sonuçta ellerinizin de kirlenmesini engelliyor.

Fondöten`de doğal cilt renginize yakın bir ton seçin. Yazın daha koyu bir ton seçmenizde fayda olabilir. Mükemmel fondöten gözle farkedilmemelidir. Çoğumuz cildimize kusursuz bir görünüm vermek için makyaj yaparız. Mükemmel bir cilt izlenimi vermek isteriz, mükemmel bir fondöten izlenimi değil! Fondöten`inizi, alın, burun, yanak ve çene üzerine birer damla sürün. Parmak uçlarınız veya bir sünger yardımıyla yayın. Nemli sünger, fondöten`inizin daha güçlü bir kapatma özelliğine sahip olmasını sağlar.

Ne kadar kapatma istediğiniz size kalmış. Daha çok kapatma için krem tipi, daha hafif kapatma özelliği için losyon tipi fondöten`ler yada renkli nemlendiriciler kullanabilirsiniz.

headshot misa aIkawa
Son düzenleyen Efulim; 11 Ocak 2012 12:03 Sebep: Sayfa düzeni.