Arama

Modanın Türk Markaları - Tek Mesaj #4

A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
31 Ocak 2008       Mesaj #4
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Erkek Giyim Sektörünün Öncü Markası "İmza"...
Şüphesiz erkek giyimde kalitenin, şıklığın ve güvenilirliğin kimliği, kanıtı olan firmalardan biridir İmza. Kaliteli ve güvenilir ürünleri İMZA adıyla müşterilerinie sunmak ise kurulduğu 1985 yılından beri Taşkınırmak Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’nin en önemli sorumluluğudur.

Taşkınırmak Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, 1985 yılında Hatay’da manifatura ürünleri satışı ile konfeksiyon sektörüne girmeye karar vermiştir. 1989 yılında manifatura ürünlerinin yanında erkek konfeksiyon ürünlerinin de satışının yapıldığı bir mağazayı Hatay’da açan Taşkınırmak Giyim, 1990’da pantolon ve gömlek üretimine girmiş, ikinci mağazasını 1994 yılında, Hatay Kırıkhan’da açmıştır.

1996 yılında stratejik bir karar ile firma Adana’da bir showroom açmış ve toptan satışa başlamıştır.
1999 yılına gelindiğinde, yeni bir marka arayışına girilmiş ve nihayetinde, yılların tecrübesi ve birikimi, “İMZA” markasıyla erkek hazır giyim piyasasında yerini almıştır.

Taşkınırmak Giyim özüne, markasına kavuştuktan sonra 2001 yılında İstanbul’da bir showroom açarak faaliyetlerine devam etmiştir.

Bu arada yurtdışına açılma çalışmalarını da sürdüren İMZA, VIRALLI ile dış piyasaları hedef belirlemiştir.

Markalaşma sürecinin bir gereği olarak perakende sektörüne girmeye karar veren İmza, Türkiye genelinde toplam 16 mağazaya sahiptir. Ayrıca, Türkiye genelinde bulunan 200 satış noktasında müşterilerine hizmet vermektedir.
Taşkınırmak Giyim, Adana Giyim Markaları Derneği (AGİMAD) ve Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) üyesidir
.



Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 17:59 Sebep: Font boyutu.