Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #6

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
22 Şubat 2008       Mesaj #6
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
DÜNYACA ÜNLÜ MİNİK DENİZ, GÜLBEN ERGEN'İN ÇOCUKLUK SESİ OLDU.

Gülben Ergen yeni çıkacak albümünün son hazırlıklarını tamamlamak üzere… Sanatçı, mart ayının ilk haftası müzik severlerin beğenisine sunulacak olan yeni albümünün, 'Yonca Bahçesi' adlı parçası için minik Deniz ile düet yaparak, bir ilke daha imza attı. Minik Deniz, söz-müziği Fettah Can'a ait olan şarkının konsepti gereği Gülben Ergen'in çocukluk sesini canlandırdı.

Zülfü Livaneli'nin şarkılarını İtalyanca söyleyerek, İtalyan Devlet Televizyonu Rai Uno'nun düzenlediği şarkı yarışmasında ikinci olan ve tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Deniz, kayıt sırasında sempatik tavırlarıyla ekibin sevgisini kazandı. Türkiye'de ilk kez bir sanatçıyla düet yaparak, müzik piyasasına profesyonel bir adım atan minik Deniz 'Gülben Abla ile şarkı söylemek benim için hayal gibi bir şeydi. Hayranı olduğum bir sanatçıyla düet yapmak, inanılmaz bir duygu' dedi.

Yeni albümünün çıkmasıyla birlikte konser trafiği de yoğunlaşacak olan Gülben Ergen, 14 Mart 08'de Tim Maslak Show Center'da, 21 Mart Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 29 Mart Ankara Anadolu Kültür Merkezi'nde dinleyicileriyle kucaklaşacak… TİM'de vereceği konserin tüm detayları ile kendisi ilgilenen Ergen, hem şarkılarıyla hem de görsel şovları ile yine çok konuşulacak…
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 07:57 Sebep: kırık link kaldırıldı.