Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #8

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
3 Mart 2008       Mesaj #8
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
'AŞK HİÇ BİTMEZ' BİTTİ!
GÜLBEN ERGEN'İN 'AŞK HİÇ BİTMEZ' ADLI ALBÜMÜ NİHAYET BİTTİ!..

Yeni albümü 'Aşk Hiç Bitmez'in tüm hazırlıklarını bitiren Gülben Ergen ilk kez, iki şarkıya söz yazarı olarak imzasını atıyor. Albümün iddialı şarkılarından 'Güçlü Kadın'ın sözlerini Fettah Can, Gökhan Şahin ve Cansu Kurtcu ile birlikte yazan Ergen, 'Sürpriz'de de Pınar Andı ile birlikte iddiasını konuşturuyor.

Popüler müziğin sevilen isimlerinden Gülben Ergen, uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü 'Aşk Hiç Bitmez' adlı albümüyle bu hafta müzik marketlerdeki yerini alıyor. Sanatçının hayranlarının büyük bir hasretle beklediği yeni albüm, yine birçoğu hit olmaya aday şarkılarla dolu.

İki şarkıda söz yazarı olarak imzası bulunan Ergen'e minik Deniz Ünel çocukluk sesini canlandırarak sürpriz yaparken, Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın çocuk korosu da vokal yapıyor. Sosyal sorumluluk projelerinin içinde sık sık alarak, duyarlılığını ortaya koyan Ergen'in isteği üzerine TEGV Çocuk Korusu, 'Yonca Behçesi' adlı şarkı için stüdyoya girdi. Deniz Seki'nin de 'O Zaman' adlı şarkıda söz-müzik olarak imzası bulunan ve Taşkın Sabah'ın yönetmenliğinde tamamlanan 'Aşk Hiç Bitmez' adlı albümün ilk klibi de mart ayının ikinci haftası çekilecek.

Albümü piyasaya çıktıktan sonra, ilk konserini 14 Mart'ta Tim Maslak Show Center'da verecek olan Ergen, dinleyicilerine hem eski hitlerinden hem de yeni albümünden oluşan repertuarıyla müzik ziyafeti verecek. Nihat Odabaşının yönetmenliğinde hazırlanan konser programı bir karnaval havasında ve birbirinden güzel sürprizlerle dolu olacak. 21 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak olan Ergen, 29 Mart'ta da Ankara Anadolu Kültür Merkezi'nde sahnedeki yerini alacak