Arama

Kemal Sunal - Sayfa 2

Güncelleme: 26 Temmuz 2016 Gösterim: 511.117 Cevap: 12
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
6 Mayıs 2016       Mesaj #11
Safi - avatarı
SMD MiSiM
İnatçı 1988
Ad:  inatçi.jpg
Gösterim: 644
Boyut:  57.5 KB
Sponsorlu Bağlantılar
Baraj planlamasında kamulaşmaya gidilecektir. Sarı kavak ve uzun kavak köyleri kamulaştırmanın içine girmektedir. Normalde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan bi kimse bu bilgiyi bir holdinge satar ve o holdingdeki biride duyduğunu başka bir holding’e pazarlar. Böylece iki holding köylülerin topraklarını az parayla alıp devlete pahalı fiyata satma niyetle uzun ve kısa kavak köylerinin yollarını tutarlar. Bu arada köyde inatçılığı ile bilinen Bayram Kemal Sunal vardır. Bayram diğer köyün ağasının kızına aşıktır. Kızda ona aşıktır. Ancak bayram çok inatçıdır ve her ayın ilk Cuma günü kızı istemeye gelirler. Ağa kızını tekrar vermez ve kabaca davranır. Bunun üzerine Bayram ben senin kızını istemeye gelmeyeceğim artık sen beni istemeye geleceksin diye kehanet atar. Holding temsilcileri gelir ve her biri ağa ile muhtarın mallarını ucuz fiyata almaya çalışırlar.Aynı zamanda da birbirleriyle yarışırlar. Başkalarının aklını çelebildilerse de Bayram’ı kandıramazlar ve ağa ufaktan ufaktan Bayram’ın kehanetine yaklaşmaktadır.

Çöpçüler Kralı 1977
Ad:  çöpçükralı.jpg
Gösterim: 394
Boyut:  49.3 KB
Zabıta memuru, görevinin verdiği yetkilerin sınırlarını zorlayarak esnafın ve çöpçünün üstüne yoğun bir baskı kurar. O mahallede oturmakta olan Hacer ise temizlikçilik işi yapmaktadır. Hacer’e sevdalanan zabıta memuru, annesinin tepkisiyle karşılaşır. Mahallenin çöpçüsü Apti de Hacer’e sevdalıdır, ama cebinde beş kuruş parası yoktur. Günün birinde kazara girdiği bir gazino, kötü giden şansını bir anda değiştirir.

Çarıklı Milyoner 1983
Ad:  ç.milyoner.jpg
Gösterim: 474
Boyut:  124.6 KB
Hilmi Tok çok zengin bir iş adamıdır. Günün birinde kendi başına kullandığı arabasıyla bir kaza yapması sonucu ölür. Tüm mirasını köyde davulculuk yapmakta olan oğlu Bayram’a vermiştir. Aniden Bayram hiç görmediği babasının mirasının üstüne yatar. Fakat Bayram’ın akraba belaları mirası Bayram’a yedirmemekte ısrarcıdır hatta bu amaçla Bayram’ı öldürmeye bile teessüf ederler ancak bunu hiçbir türlü başaramazlar. Bayram yalancı akrabalarının gerçek yüzünü anlamıştır ve mirası onlara yedirmemeye kararlıdır. Aynı zamanda Bayram gazetede onunla ilgili bir gerçeği yansıtmayan yazılar yazan ve gerçekte kim olduğunu bilmediği gazeteci Suna’ya sevdalanır. Fakat nihayetinde yazıları yazan gazetecinin Suna olduğunu bir yerden öğrenir. Yaşadığı tüm bu acı olaylara dayanamayan Bayram bir akıl hastanesine yatar.

Koltuk Belası 1990
Ad:  koltuk belası.jpg
Gösterim: 463
Boyut:  28.0 KB
İmar müdürlüğünde iş yapan avanak bir adam belediye başkanlığı seçimlerine girmeye karar verir ve girer. Seçimleri rakiplerine açık ara fark atarak kazanır. Mamafih, kendisinin seçilmesini sağlayan çevreler onun peşini bırakmamaya kararlıdır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
SİLENTİUM EST AURUM
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
6 Mayıs 2016       Mesaj #12
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Uyanık Gazeteci 1988
Ad:  uyanık gazeteci.jpg
Gösterim: 470
Boyut:  62.1 KB
Sponsorlu Bağlantılar
Kemal Sunal (Ali) bir gazetecidir. Haber yapmış olmak amacıyla yalan dolan haberler uyduran bir gazetecidir. Çalışmakta olduğu gazeteyi zor bir vaziyette bırakan bir adamın komedisi bu filmde konu alınmıştır.

Salak Milyoner 1974
Ad:  salak milyoner.jpg
Gösterim: 1097
Boyut:  152.8 KB
Kayserili Behçet – Ali Şen, ölmek üzereyken evlatları Saffet – Kemal Sunal, Himmet – Zeki Alasya, Hayret – Metin Akpınar ve Gayret (Halit Akçatepe) ‘e İstanbul’a seyahat edip Mehmet Çavuş’u arayıp bulmalarını ve Mehmet Çavuş’ta onların olan bir hazine haritası olduğunu haber verir. 4 kardeş aralarında hazineden çıkan altınların nasıl bölüştürüleceğine bi yolunu bulup karar veremeyen gözü açık kardeşler, eşlerini de ayartarak birbirlerinden haberleri olmadan İstanbul’a doğru yol alırlar. Fakat ne kötüdür ki tren istasyonunda watch dördünün yolları kesişir. Bunun olması üzerine İstanbul’da yepyeni bir komedinin roll temelleri atılmış olur.

Kardeşler İstanbul’un bakılmadık yerini bırakmazlar. Başlarına gelen şeyler sonunda eşleri de İstanbul’a gelir ve Mehmet Çavuş’un evine konuk olurlar. Definenin gerçekte Mehmet çavuş’un evinin altında olduğunun farkına varmadan günler boyunca İstanbul’u darmaduman ederler. Bu sebepten dolayı bir çok kez karakola düşen kardeşler nihayetinde definenin Mehmet Çavuş’un evinin altında olduğunu öğrenirler. Ancak bu defa da Mehmet’e çaktırmadan evin altını nasıl kazacaklarını planlarlar düşünürler. Köylerinden kocalarını yakalamaya gelen Emine, Gülsüm, ve Himmet’in eşi kazılan tüneli gizlemek için bir yol bulurlar. Bu seviyede çaylak hazineciler evin temeline ulaşmayı başarmıştır. Himmet’in define sandığı bakır kabı çekmesiyle ev sarsılır ve göçer.


Üç Kağıtçı 1981
Ad:  üçkağitçi.jpg
Gösterim: 535
Boyut:  135.3 KB
Rıfkı(Kemal Sunal), vefat eden babasından kalan eşyalarını satmak için Almanya’dan kendi köyüne döner.Köyde aniden adı evliya ermiş e çıkar. Rıfkı, yağmur duası yapmaya çıkan köylüler onun yarım saat içinde yağmur yağdırdığını düşünür. Üfürükçülük yapar. Evde kalmış evlenememiş kadınların basiretini açar. Kötürümlere üfleyerek ayaklarını düzeltir. Aynı zamanda bazı çıkarcılar, köyün belediye başkanlığı seçimlerine Rıfkı’nın da girmesini ister.Bir diğer Belediye Başkanı adayı Rıfkı’ya seçimlere girmesin diye rüşvet verir. Rıfkı seçimleri kazanıp belediye başkanı olur, fakat nihayetinde üç kağıtçı olduğu meydana çıkar.


Sahte Kabadayı 1976
Ad:  sahtekabadayı1.jpg
Gösterim: 666
Boyut:  72.5 KB
Bir Mafya babasının evladı olan Kemal babasının haberi olmadan tren garlarında oralarda pişmaniye satmaktadır. Avanak ve pek uyanık olmayan Kemal aynı anda karşısına çıkan herkese çıkışmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi zamanında Muhtar denen adamı tarafından öldürülmesinden sonra Babanın mirası ayrıştırılır. Babanın sağ kolu durumunda olan Avukat mafya babasının oğlu Kemal’ e erişerek vaziyeti anlatır. Avukatın uğraşları dolayısıyla babasının mirasını watch geri almak için İstanbul un en ünlü kabadayılarının mekanını birer birer ziyaret eder ve babanın oğlu Kemal diye nam salmaya başlar. Muhtar’ın babasının öldürdüğünden haberi olmadan yanında onu gezdirir. Muhtar her defasında onu tuzağa düşürmek için planlar kurmaya çalışır fakat babanın oğlu kemal avanaklığı şapşallığı dolayısıyla her defasında planlarından kurtulmanın bir yolunu bulur ve olaylar ardı ardına gelişir…
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
SİLENTİUM EST AURUM
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
6 Mayıs 2016       Mesaj #13
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Kapıcılar Kralı 1976
Ad:  kapajılarınkralı.jpg
Gösterim: 367
Boyut:  126.8 KB
Saf bir tipe sahip fakat cin gibi uyanık ve işini iyi bilen bir kapıcının apartmandaki insanlarla olan renkli ve eğlenceki ilişkilerini anlatan bir komedi filmi. Seyid geniş bir apartmanda kapıcıdır. Apartmanın Eski Yöneticisş ile arası iyi olan Seyid, yeni gelen yönetici ile arası pek güzel değildir. Apartmanda olanı bitenleri kendi tarafına çevirmeyi ve yerini sağlama almayı iyi yapar. Zaman içinde apartmandaki bütünolayları elinin altında tutan ve dairedeki parmağında oynatan kapıcı, kısa bir sürede köşeyi döner. Eline geçen her çalışmayı değerlendiren Seyid kısa vakit içinde apartmanın %51 hissesini satın alır.

Sakar Şakir 1977
Ad:  sakarşakir.jpg
Gösterim: 347
Boyut:  63.2 KB
Sakarlığıyla etrafındakileri Şakir’e İstanbul’da vefat eden amcasından büyük bi miras kalır. Ancak mirası onunla bölüşmek istemeyen bir akrabası Şakir’i yok etmek için planlar düşünmeye başlar. Ancak Şakir bu defa da sakarlıklarıyla başına gelen olaylardan sıyrılmayı başarır. Bu olaylar esnasında yolda veroll İstanbul’da denk geldiği Gardrop Fuat ile kovalamacaları devam etmektedir. Filmin sonunda akrabası malları alamayacağını anlar ve kafayı bozar. Şakir ise sakarlık yapmaya devam ederek dükkânını patlatır ve köyüne geri döner. (Filmde bu patlamayla İstanbul’un yarısı yanmıştır.)

Meraklı Köfteci 1977
Ad:  meraklıköfteci.jpg
Gösterim: 335
Boyut:  50.4 KB
Seyyar şekilde köftecilikle uğraşan niyetleri iyi olan ama çok meraklı olan Zühtü, günün birinde zor durumdaki bir kadına yardım etmek isterken kendini onunla evlenmiş şekilde bulur. Kadının akrabaları, dostları, ayrılmaları durumunda; Zühtü’nün akrabalarıysa evli olarak kalması ve bir çocuk babası olması durumunda mirasa konacakları düşünü kurmaktadırlar. İki arada roll bir derede kalan Zühtü ise kıza git gide aşık olur.

Süt Kardeşler 1976
Ad:  sütkardeşler.jpg
Gösterim: 359
Boyut:  120.4 KB
Senelerdir hiçkimsenin sahip olamadığı konağın sahibi olan Melek hanım, sütoğlu Şaban olduğunu sanıp da Şaban’ın dostu Ramazan’ı eve alır. Ancak asabi abisi Hüsamettin’e Ramazan’ı damadı Bayram diye tanıtır. Konağa asıl Şaban ve asıl Bayram’ın gelmesiyle birlikte işler birbirine girer. Bayram’ın kardeşi Bihter’e sevdalanan Şaban onun çevresine dolanır. Bayram’ın babasının eve Gulyabani isminde bir yaratık sokmasıyla işler iyice zıvanadan çıkar. Sorunu çözen Şaban, damat Bayram, ve emir askeri olan Ramazan ödül olarak madalya alır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
SİLENTİUM EST AURUM

Benzer Konular

6 Mayıs 2016 / Misafir Cevaplanmış
1 Aralık 2010 / _Yağmur_ Müzik tr
30 Temmuz 2008 / KisukE UraharA Sinema tr
13 Ağustos 2016 / Baturalp Bilim tr