Arama

Cavit Çetin Güner

Güncelleme: 2 Mart 2008 Gösterim: 12.686 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
2 Mart 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Cavit Çetin Güner

Sponsorlu Bağlantılar
cdkhd
21 şubat 1986 da istanbulda doğdu. Annesi ev hanımı babası şofördü. Annesi Rize babası Bursalı.İki yaş büyük bir ağabeyi, altı yaş küçük bir kız kardeşi var. Eğitime Ziya paşa i.ö. okulunda başlayıp, Kurtuluş lisesiyle devam etti. Lise hayatı orta öğretimdeki gibi mutlu geçmemişti.Kanser olan annesini kaybetti(2000), derken sınıfta kaldı(2001) ve disiplin suçlarının ardı arkası kesilmedi. Zor olsada liseyi bitirdikten sonra Mimar Sinan üni. konservatuar fak. tiyatro böl. öğrencisi oldu(2003)

Çalışmaya altı yaşında su satarak başlamıştı.daha sonra komilik, tezgahtarlık,pastanelerde çıraklık ve gece bekçiliği, ekmekçi çıraklığı hatta yağ ve un toptancısında hamallık dahi yaparak okul harçlığını kazandı.

Bu yıl sınıfta kalan Çetin Hayat Bilgisi'nin ardından Yalancı Yarim adlı diziyle kariyerine devam ediyor. Bu dizide Bülent Kayabas, Barış Akarsu, Merve Sevi, Ali Uyandıran, Ünal Silver, Ayşe Kökçü gibi isimlerle her Perşembe saat 20.00'de Star ekranlarında...

Oyunculuk deneyimleri:

Coca Cola reklam filmi
(1 numaralı şişe kampanyası futbol oynarken yeteneği keşfedilen ve dünyaca ünlü olan bunu 1 numaralı şişeye borçlu hisseden çocuk - 2003 temmuz)

Hayat Bilgisi dizi filmi (show tv)
(Macera perest, cesur, haylaz lise öğrencisi Cavit Koca(cav cav) - 2005_2006 sezonu 40 bölüm)(Tarkan Karlıdağ)

Ödünç Hayat dizi filmi (kanal d)
Eskişehir üni.de okuyan ve hocasıyla gay ilişkisi bulunan hakan başkasıyla evlenmeye kalkışan partnerinden intikam alır - 2005 3 bölüm)(bu dizi 4.bölümde yayından kaldırıldı.)(Nihat Durak)

Dankek reklam filmi
(Yıllar önce Mirsad Türkcanın kısa boylu diye takıma almadığı hala kısa boylu olan gencin yıllar sonra Mirsad'a show yapması)(Ezel Akay)

Yalancı yarim dizi filmi (star)
spor araba düskünü elinden bi iş gelmeyen ünlü ralli pilotu alfonso hayranı ümit. zengin bir babası, ikizi ve hizmetlileriyle birlikte eğlenceli bir evin küçük beyi ümit ( özer kızıltan / şengül halat atak)

Neler yapar?

Okul ve işten zaman bulabilirse, atletizm ve motor sporlarıyla akif olarak ilgilenir.Fotoğraf çekmek resim yapmak hobileridir. 2 kur dans eğitimi aldı(salsa, cha cha ve rumba)ve dans etmekten hoşlanıyor. gitar ve yabancı dil eğitimleri devam ediyor. Film koleksiyonu var ve film deşifre etmeye bayılıyor.

Biyografi Konusu: Cavit Çetin Güner nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

16 Mayıs 2011 / DERUNİ Müzik tr
20 Nisan 2011 / Kral_Aslan Siyaset tr
18 Ocak 2013 / Kral_Aslan Edebiyat tr
28 Şubat 2010 / LaDy Edebiyat ww
29 Temmuz 2015 / nötrino Bilim tr