Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Esra Erol kimdir, nereli, hayatı.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Esra Erol Kendi sözleriyle Esra Erol 12 mayıs 1982 doğumluyum. Tipik bir boğa burcu yükselenim balık...İstanbulluyum, Eyüp doğumluyum. Babam emekli başkomiser annem ev hanımı... 5 kız kardeşiz... Sevgi dolu bir ailenin ortanca kızıyım... İlk orta ve lise de uzun yıllar spor yaptım tek hedefim beden eğitimi öğretmeni olmaktı.. Maltepe Üniversitesi'nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldım. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldım. Ardından da staja başladım. Basketbol oynadım... Kros (3000 metre ) koşu yarışlarında birçok madalya kazandım...
|
| | Esra Erol#3 (link) |
| ♥♥υηυтмαуı υηυттυм♥♥ | Oyunculuk Deneyimi Reklam
Esra Erol, sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. (2 Temmuz 2010) Vikipedi |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Esra Erol Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Erol Taş | virtuecat | Sinema tr | 2 | 24 Nisan 2012 21:35 |
| Esra Eron | KENCISii | Moda tr | 3 | 9 Ekim 2011 12:37 |
| Esra Balamir | Blue Blood | Moda tr | 4 | 10 Ağustos 2008 02:38 |
| Esra Şencebe | TiglonBoYs | Spor tr | 0 | 5 Ağustos 2008 21:55 |
| Esra Akkaya | TiglonBoYs | Tiyatro tr | 0 | 26 Temmuz 2008 21:30 |