Arama

Melis Tüzüngüç

Güncelleme: 18 Eylül 2013 Gösterim: 6.399 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Eylül 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Melis Tüzüngüç
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  Melis Tüzüngüc.jpg
Gösterim: 3571
Boyut:  33.6 KB

Melis Tüzüngüç 4 Ekim 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yaşının daha genç olmasına rağmen güzelliği ve başarısı ile dikkatleri çeken genç oyuncu 1,65 boyunda, kahverengi saçlı ve 45 kilo ağırlığında terazi burcundandır.

Melis Tüzüngüç şimdilerde ise Fox TV de yeni başlayan Babam Sınıfta Kaldı adlı dizide başrol oynamaktadır. Babam Sınıfta Kaldı adlı dizide Cem Davran'ın kızı Yağmur Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

Melis Tüzüngüç kendisini; Küçüklüğümden beri hayalim şarkı söylemek ve oyunculuk yapmaktı. Melis Tüzüngüç çok doğru bir zamanda bu teklif geldi. Melis Tüzüngüç Dizide Gökhan Özen'in gözünden sakındığı kız kardeşini oynamıştı. Melis Tüzüngüç Grubun en disiplinlisi ve ayakları yere basanı olduğunu söylüyor. Şuanda Fox Tv'de yayınlanan Babam Sınıfta Kaldı gençlik Dizisinde oyunculuk yapmaktadır.

Küçük yaştan beri oyuncu yada şarkıcı olmak isteyen Melis Tüzüngüç genç yaşında oyuncu olarak hayallerine kavuşmuştur. Yaşının genç olmasına rağmen oynadığı dizilerdeki oyunculuğu ile adından söz ettiren güzel oyuncu Melis Tüzüngüç ekranların yeni yüzü olma yolunda ilerliyor. Melis Tüzüngüç Harem dizisinde göl sahnesindeki cüretkar pozları ile gündeme gelmiş ve adından söz ettirmişti. 19 Yaşında olan güzel oyuncu Melis dizilerin yanı sıra reklam filminde ve tiyatro oyunlarında da oynamıştır.
Melis Tüzüngüç, oyunculuk kariyerine Gökhan Özen’le birlikte rol aldığı Yıldız Masalı dizisi ile başlamıştır. Ekran ömrü çok uzun olmayan bu diziden sonra Harem dizisinde rol alan genç oyuncu, bu dizide gösterdiği performansla geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Tüzüngüç, aynı zamanda reklam filmleri ve tiyatro oyunlarında da rol almıştır.

Melis Tüzüngüç, şu sıralarda ise Fox Tv’de yayınlanan Gani Müjde imzalı Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Yağmur karakterini canlandırmaktadır.

Melis Tüzüngüç rol aldığı çalışmalar

- Babam Sınıfta Kaldı - Yağmur
- Harem
- Yıldız Masalı




Biyografi Konusu: Melis Tüzüngüç nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

14 Kasım 2011 / Jumong Moda tr
2 Ağustos 2009 / reyan Sinema tr
2 Haziran 2012 / Jumong Sinema tr
14 Ekim 2013 / Jumong Sinema tr