Arama

Ashley Tisdale

Güncelleme: 1 Haziran 2009 Gösterim: 33.174 Cevap: 3
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
13 Ocak 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Ashley Tisdale

539px Ashley Tisdale 2007

Sponsorlu Bağlantılar
Ashley Tisdale (d. 2 Temmuz1985 New Jersey, ABD) ABD'li oyuncu.
High School Musical Lise müzikali 2 filminde Sharpay olarak rol aldı. İki kere müzikal oyuncularıyla konser turuna çıktı. Bir çok film ve dizide rol aldı. Ayrıca çizgi film seslendirmeleri de yaptı. Zack ve Cody' nin Lüks Yaşamı`nın da da rol aldı. Vanessa Hudgens ile çook iyi arkadaş olmuşlar. Ashley; Sharpay le pek bir benzerliği olmadığını ve ondan çok daha iyi biri olduğunu açıkladı.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen KisukE UraharA; 30 Temmuz 2008 19:06
Biyografi Konusu: Ashley Tisdale nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

Ashley Tisdale, 2 Temmuz 1985'te küçük bir kasaba olan ve New Jersey'de bulunan Monmouth Country'de doğmuştur. Annesinin adı Lisa, babasının adı Mike'dır. Kendinden büyük,Jennifer adında oyuncu olan bir ablası vardır.
Sponsorlu Bağlantılar
Şarkı söylemek ve rol oynamak her zaman Ashley'nin ilgisini çekmiştir. Bu yolculuğa ilk olarak Bill Perlman sayesinde, 3 yaşındayken başlamıştır. Bugün Perlman Ashley'nin menajeridir. Ashley' ye reklam filmleri ayarlamıştır ve Ashley bugüne kadar yaklaşık 100 adet reklamda oynamıştır. 8 yaşındayken, Broadway'de (Les Miserables'te) rol aldı ve Annie'nin uluslararası ekibinde yer alarak turlara başladı.

Bir düzinede fazla televizyon dizisinde oynadığından beri,”En İyi Televizyon Dizisi - Genç Aktris Ödülü”- Misafir Yardımcı Aktris olarak görevlendirildiği Boston Public’in 2000 bölümünde oynadı.l
2001’de, büyük patlamasını Maggie & Jake Gyllenhall ve James Duvall.’ın oynadığı Donnie Darka filminde yaptı.
Ashley 2005’e kadar ara verdi. 2005’te Disney’in hit dizilerinden olan, The Suite Life of Zack&Cody’de , aynı zamanda 2 yaramaz ikizin (Dylan-Cole Sprouse) de orda yaşadığı, Tipton Hotel’de çalışan tezgahtar kız olarak yer aldı. [Seçmelere London ve Maddie karakterleriyle katıldı. Ve Disney, Ashley’i “Maddie Fitzpatrick” karakterine atadı.]
Haziran 2006’da Disney’in televizyon filmi olan High School Musical’da rol arkadaşları Zac Efron, Vanessa Hudgens, Corbin Bleu,Monique Coleman ve Lucas Grabeel’le yer aldı. Film büyük sükse yaptı. Soundtrack albümü Billboard listelerinin tepesinden inmedi. Lucas Grabeel’le söylediği şarkı the Hot 100 Chart listesinde 35. , öbür şarkısı yani “Bop To The Top” 61. oldu.

Son düzenleyen Safi; 31 Ekim 2015 23:36 Sebep: sayfa düzeni
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
19 Mayıs 2009       Mesaj #3
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Ashley'nin Enleri

Ad:  Ashley.JPG
Gösterim: 498
Boyut:  55.1 KB

180px Ashley Tisdale 4

Ashley'nin bilinmeyenleri

-Köpeğini çok seviyor onun için özel bebek arabası almış.
-Ashley ablasıyla bazen çok kavga ediyor. Bazen de çok iyi anlaşıyorlarmış.
-Ashley liseye kadar hep takdir ve teşekkür belgesi almış.
-Ashley çok uyuduğu için kendinden şikayetçi.
-Ashley'nin aldığı en ilginç hediye bir hayranının tablo yapmasıymış.
-Ashley'nin yıllarca ve severek sakladığı tek hediyesi bir hayranının kendi elleriyle yaptığı ashley yazılı küpesiymiş.
-Ashley kendini güzel bulmuyor.
-Ashley kolayı ve kahve çeşitlerinin hepsini çok seviyor. - ve çok şımarıktır
-Ashley'in şu anda bile alışveriş hastalığı var.
-Ashley'nin saçları küçükken kıvırcıkmış. 14 yaşına kadar.
-Ashley küçükken oyuncakçıdan çıkamıyormuş

Vikipedi
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
fato61 - avatarı
fato61
Ziyaretçi
1 Haziran 2009       Mesaj #4
fato61 - avatarı
Ziyaretçi
Ashley Michelle Tisdale, 2 Temmuz 1985’te New Jersey’de doğar. Şarkıcı ve oyuncudur. 1990’ların sonunda ve 2000’in başlarında TV’de çeşitli rollerde oynadıktan sonra Disney Kanalı için çekilen Original Series The Suite Life of Zack & Cody ve Disney Channel Original Movie High School Musical ile genç izleyicileri kendisine hayran bırakır. Ayrıca 2007’de Headstrong adlı müzik albümünü çıkarır. Ashley Tisdale’nin ablası Jennifer Tisdale de oyuncudur. Tisdale anne tarafından yahudidir.
Bill Perlman adında bir menejer tarafından 3 yaşındayken keşfedilir. Yüzün üstünde reklam filminde rol alır. 8 yaşındayken Broadway müzikali olan Les Miserables adlı eserde rol alır ve eseri sahnelemek için dünya çapında turneye çıkar.

90’ların sonunda Tisdale konuk oyuncu olarak Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed ve Beverly Hills, 90210 adlı dizilerde yer alır. 2001 yapımı Donnie Darko adlı filmde ufak bir rolü olur. Ayrıca The Hughleys ve Still Standing adlı sitcomlarda da ufak roller elde eder. T-Mobile reklamında Catherine Zeta Jones ile oynar.

2005 yılında Tisdale The Suite Life of Zack & Cody adlı yapımda Maddie Fitzpatrick rolünü kapar. Bu dizi onun popülerliğini oldukça artırır. Tisdale Disney Kanalı’nın önemli bir oyuncusu haline gelir ve bir yandan da Whisper of the Heart adlı yapımda da seslendirme yapar. Aynı zamanda yine aynı kanalın High School Musical adlı filminde de oynar ve film çok büyük bir başarı elde eder ve filmin ikincisinde de rol alır (2007). Tisdale’nin High School Musical adlı filmdeki rolü şarkı söylemesini gerektirmektedir; "What I've Been Looking For," "Bop to the Top" ve "We're All in This Together" Bu üç şarkı da Billboard Hot 100 listesine girmeyi başarır. Ashley oldukça başarılı olur. Ayrıca Some Day My Prince Will Come" ve "Kiss The Girl" "A Dream is a Wish Your Heart Makes" adlı şarkıları da kanal için yeniden seslendirir ve video klipleri çekilir. Ashley Tisdale’nin ilk müzik albümü Headstrong 6 Şubat 2007’de Warner Bros Plakçılık etiketiyle çıkar. Albüm Billboard Hot 200 listesinde ilk beşe girer. Tisdale, Blender dergisi tarafından Pop’un En Seksi İkinci Kadın Vokali seçilir. Tisdale Be Good to Me, He Said She Said, Not Like That, Suddenly adlı şarkıları için klip çeker. Ashley’in 2008 projeleri arasında High School Musical 3 ve Picture This adlı filmler yer almaktadır.
Son düzenleyen Safi; 31 Ekim 2015 23:36

Benzer Konular

25 Eylül 2009 / KisukE UraharA Sinema ww
12 Aralık 2015 / Harry Kewell Spor ww
30 Haziran 2011 / Alvarez Ocean Spor ww
24 Kasım 2015 / Jumong Sinema ww
23 Ağustos 2014 / RoSSoRoSe Taslak Konular