Arama

Charlie Sheen

Güncelleme: 29 Ekim 2015 Gösterim: 10.846 Cevap: 3
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
10 Ekim 2006       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Charlie Sheen
Gerçek Adı: Carlos Irwin Estevez
Sponsorlu Bağlantılar
Doğum Yeri: New York, ABD
Doğum Tarihi: 03.09.1965
Boy : 1.78 m
Takma Adı : The Machine
Onu Ünlü Yapan Ne? Oliver Stone'nun Platoon (1986) filmiyle tanımıştı.
Birliktelikleri:
Eşi: Denise Richards, aktris, 2002'de evlendiler
Sevgilisi: Valerie Barnes, model, 1997
Sevgilisi: Brittany Ashland, aktris, 1996
Eşi: Donna Peele, model, 1995'te evlendiler, 1996'da boşandılar
Sevgilisi: Kelly Preston, aktris
Sevgilisi: Paula Profitt; lisede kız arkadaşıydı.

Ailesi:
Babası: Martin Sheen aktör
Annesi: Janet Sheen
Kardeşi: Renee Estevez, aktris
Kardeşi: Emilio Estevez, aktör, yönetmen
Kardeşi: Ramon Estevez, aktör
Kızı: Cassandra Sheen; annesi, Paula Profitt
Kızı: Sam Sheen; annesi, Denise Richards


Meraklısına...
  • Sheen, A Peace of My Mind adındaki şiir kitabını yayımladı (1991).
  • Kazara sevgilisi Kelly Preston'u vurmuştu, daha sonra Kelly onu terkedip John Travolta ile evlenmişti.
  • Charli'nin bir beyzbol takımı kurma hayali vardı
  • 1993'te Hoolywood Yıldızlar Sokağı'nda yıldız sahibi oldu.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 29 Ekim 2015 21:53
Biyografi Konusu: Charlie Sheen nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #2
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi
Charlie Sheen2jpg

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Charlie Sheen
JON 1043med
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2012       Mesaj #4
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
220px Charlie Sheen March 2009
Charlie Sheen
Charles Irwin Sheen (doğum adı Carlos Irwin Estévez, 3 Eylül 1965), 3 Golden Globe ödüllü, Emmy ve SAG adayı gösterilmiş ABD'li aktör. İspanyol kökenlidir. Aktör Martin Sheen'in oğlu ve Emilio Estevez'in kardeşidir. 1980'li yıllarda arasında The Boys Next Door, Platoon, Lucas, Ferris Bueller's Day Off, Wall Street, No Man's Land, Eight Men Out, Major League, Young Guns, The Rookie ve Cadence filmleriyle yıldızlaşdı. 1990'lı yıllarda dramatik rollerin yerine daha çok komedi veya aksiyon tarzında filmlere ağırlık verdi. Aksiyon filmleri pek başarılı olmamasına rağmen, Hot Shots! serisi çok izlenenlerden oldu. Uyuşturucu problemi yüzünden kariyerinde inişe geçti. Uyuşturucuyu bıraktıktan sonra Spin City dizisini yaptı. Two and a Half Men isimli dizide Charlie Harper karakterini canlandırmıştır.

Biyografi

Erken Dönem
Carlos Irwin Estévez New York şehrinde 1965 yılının 3 Eylül tarihinde dünyaya geldi. Annesi Janet Estevez bir sanatçı, babası Ramón Estévez (daha sonra ismini Martin Sheen olarak değiştirdi) bir oyuncuydu. Daha sonra ailesi ile birlikte Malibu, Kaliforniya'ya taşındılar. İki erkek ve bir kız kardeşi vardır:Emilio Estévez, Ramón Estévez Jr. ve Renée Estévez. Santa Monica, Kalifornia'da Santa Monica Yüksek Okulunda kayıt oldu. Burada beyzbol konusunda kendisini geliştirdi ve okulun beyzbol takımında yer aldı. Sınıf arkadaşı Rob Lowe ve Sean Penn ile okulda Super-8 filmleri yapardı, kendisi oyunculuğa meraklıydı. Mezuniyete birkaç hafta kala, devamsızlık ve düşük notlardan dolayı liseden atıldı.

Kariyer
Charlie Sheen ilk rolünü babasının 1974 yılında oynadığı tv filmi 'The Execution of Private Slovikte aldı. Filmde oynadığında daha 9 yaşındaydı. 1984 yılında asıl kariyeri başladı ve Red Dawn (1984), Ferris Bueller's Day Off (1986) filmlerinde yardımcı rol ve Platoon filminde ilk önemli rolünü oynadı (1986). Wall Street filminde babası ile oynadı. Daha sonra kardeşi Emilio Estevez ile Men at Work ve Young Guns filmlerinde rol aldı. Men at Work çok sevilen bir komedi filmi oldu. Aynı yıl içinde Çaylak (The Rookie) isimli aksiyon filminde Clint Eastwood ile başrolleri paylaştı. Sheen daha sonra komedi filmlerindeki rolleri ile bilindi ve buna Major League serisi, Money Talks ve birçok filmi tiye alan Hot Shots! serisi en iyi örneklerindendir. Fakat kendisi Üç Silahşörler ve babası Mark Dacascos ile oynadığı No Code of Conduct filmlerinde daha farklı rollerde de kendisini gösterdi. Loaded Weapon 1 isimli filmde yine kardeşi Emilio Estevez ile birlikte oynamıştı. 1999 yılında John Malkovich Olmak filminde kendisini oynadı. Filmde kendisinin yaşadığı alkol sorunlarına mizahi olarak bakıldı. Ardından gelecekte karısı olmuş Denise Richards'ın oynadığı romantik komedi Good Advice filminde rol aldı. Politik sitcom Spin City ile birlikte Korkunç Bir Film 3 ve 4 filmlerinde papaz Tom Logan olarak gözüktü. Korkunç Bir Film 3'te Mel Gibson'un İşaretler (Signs) filmindeki karakterini tiye aldı. Spin City dizisindeki başarısıyla Altın Küre ödülü alan Charlie Sheen, 2003'den beri rol aldığı Two and a Half Men dizisiyle iki Altın Küre ödülü daha aldı. Two and a Half Men, Türkiye'de Cnbc-e ve e2 kanallarında da yayınlanmıştır. Digiturk ComedyMax kanalında ise oynadığı Spin City adlı dizi yayınlanmaktadır. Özel yaşamındaki çalkantıların yanı sıra, Two and a Half Men dizisinin yapımcısı Chuck Lorre'ye hakaret ettiği demecinden kısa bir süre sonra 7 Mart 2011 tarihinde bu diziden çıkarılmıştır. Sheen'in bu konuda açtığı tazminat davası sürmektedir.
🌘 🚀

Benzer Konular

24 Ekim 2015 / KisukE UraharA Müzik ww
27 Mayıs 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
20 Haziran 2012 / buz perisi Hayali Karakterler
26 Ağustos 2012 / Jumong Sinema ww
31 Aralık 2009 / Alvarez Ocean Müzik ww