| | #1 (mesaj-linki) | |
| Robert Patrick (Robert Patrick Kimdir? - Robert Patrick Hakkında) Robert Patrick Robert Patrick (Doğum : 5 Kasım1958Marietta, Georgia) Saturn Ödülü sahibi Amerikalı film ve tv oyuncusu.1991 yapımı "Terminator 2: Judgment Day" filmi ile büyük çıkış yakalayan aktör son olarak 2008 yapımı Strange Wilderness filminde oynamıştır. Filmleri
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Robert Patrick (Robert Patrick Kimdir? - Robert Patrick Hakkında)![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Robert Patrick (Robert Patrick Kimdir? - Robert Patrick Hakkında)
Bu başlığı açtığınız için çok teşekkürler.Robert Patrick benim hayatımın anlamı en çok sevdiğim ve sevmekten hiç vazgeçmeyeceğim ünlü.....Çok yakışıklı çok karizmatikti...Hoş şimdi yaşlandı ama gene severim ben onu...Tescilli vurgunuyum ben onun...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Robert Patrick (Robert Patrick Kimdir? - Robert Patrick Hakkında) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Robert Patrick (Robert Patrick Kimdir? - Robert Patrick Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Patrick Vieira (Patrick Vieira Kimdir? - Patrick Vieira Hakkında) | Blue Blood | Spor ww | 2 | 26-03-2009 14:07 |
| Patrick Fugit (Patrick Fugit Kimdir? - Patrick Fugit Hakkında) | estudiantes | Sinema ww | 1 | 24-07-2008 10:04 |
| Patrick Dempsey (Patrick Dempsey Kimdir? - Patrick Dempsey Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema ww | 1 | 15-07-2008 10:16 |
| Patrick Hernandez (Patrick Hernandez Kimdir? - Patrick Hernandez Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 09:26 |
| Patrick Süskind (Patrick Süskind Kimdir? - Patrick Süskind Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat ww | 0 | 12-04-2007 23:05 |