Arama

Jennifer Lawrence

Güncelleme: 24 Kasım 2015 Gösterim: 2.666 Cevap: 2
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Eylül 2012       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Doğum adı: Jennifer Shrader Lawrence
  • Doğum: 15 Ağustos 1990 / Louisville, Kentucky , Amerika Birleşik Devletleri
  • Etkin yıllar: 2006-günümüz
Jennifer Shrader Lawrence, Amerikan televizyon ve film oyuncusu. Başrol aldığı yerler The Bill Engvall Show isimli televizyon programı , The Burning Plain ve Winter's Bone isimli bağımsız filmlerdir. Rol aldığı Winter's Bone isimli filmle Akademi Ödülleri tarihinin en genç ikinci adayıdır. 2012'de Suzanne Collins'in yazdığı Açlık Oyunları isimli kitabın filminde Katniss Everdeen rolü ile başroldeydi.Ayrıca serinin diğer kitapları olan Ateşi Yakalamak Ve Alaycı Kuş'un filminde de oynayacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar
Hayatı
Jennifer Lawrence 1990 yılında Louisville, Kentucky'de doğmuştur.. Klise oyunlarında oynadı , 14 yaşında oyuncu olmaya karar vermiştir ve ailesiyle birlikte bir yetenek avcısına başvurmuştur. Liseden 2 yıl erken mezun olmuş ve oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Kariyeri
Lawrence TBS kanalındaki The Bill Engvall Show büyük kız kardeş 'Lauren Pearson' ı oynamıştır. Lawrence daha sonra sırasıyla The Devil You Know, Cold Case, Medium, ve Monk Tv serilerinde rol almıştır. 2008'de Jason Freeland'in yönettiği Garden Party isimli filmde küçük bir rol oynadı. Aynı yıl Guillermo Arriaga'in yönettiği büyük bir yapım olan The Burning Plain'da Charlize Theron ve Kim Basinger birlikte oynadı. Bu rolüyle Venedik film festivalinde en iyi gelişmekte olan Aktrist ödülünü aldı. Daha sonra başrol oynadığı Debra Granik'in yönettiği Winter's Bone isimli film Sundance Film Festivalinde en iyi film ödülünü aldı. Bu filmdeki rolü ise bir çok eleştirmenden olumlu tepki almıştır. David Denby The New Yorker'daki yazısında filmi inanılmaz olarak tarif etmiştir. Jennifer Lawrence bu rolüyle 25 Ocak 2011'de Akademi Ödülleri'ne En iyi Aktrist dalında aday olmuştur. Aday olduğu an aynı zamanda Akademi ödüllerinin en genç ikinci En iyi aktrist adayı olmuştur. Lawrence 2009 yılında The Beaver filminde Mel Gibson ve Jodie Foster ile birlikte oynamıştır fakat film 2011 yılında gösterime girmiştir. 2011'de Lawrence X-Men: First Class filminde şekil değiştiren karakter Mystique rolünde oynadı. Lawrence bu filmde daha önceki Mystique karakterini oynayan Rebecca Romijn'in gençlik halini oynamıştır. Daha sonra ise House at the End of the Street fiminde Elisabeth Shue ile birlikte oynadı. filmin son aşaması 2010'da bitirildi. Lawrence hiç bir zaman oyunculuk dersi almamıştır sadece içgüdüleriyle oynamıştır. New York'ta oyunculuğunun ilk birkaç yılı yaşamıştır ama asıl yaşadığı yer Santa Monica, California'dır. Jennifer Lawrence Katniss Everdeen karakterini Hunger Games filminde oynadı ve film Mart 2012'de gösterime girmiştir.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 6 Temmuz 2015 00:01
Biyografi Konusu: Jennifer Lawrence nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
30 Mart 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
The Sun, Jennifer Lawrence ile bir röportaj yapmış ve Jennifer röportajında ilkokuldayken yaşadığı zorluklardan bahsediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

“İlkokuldayken çok fazla okul değiştirdim çünkü bazı kızlar çok kötüydü.”
“Orta okuldayken daha az kötülerdi, bir kız bana benim davetli olmadığım doğum gününün davetiyelerini dağıtmamı istemesine rağmen, her şeyi doğru yapıyordum.”
“Ama yine de iyiydim, davetiyelerin üstüne bir balgam çıkardım ve onları çöpe attım.”
“......leri dert etmeyin – bu güzel bir slogan olabilirdi, çünkü hayatın boyunca bunun gibi insanlarla karşılaşıyorsun.”
aclikoyunlari.net/



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 24 Kasım 2015 21:17
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
24 Kasım 2015       Mesaj #3
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Jennifer Lawrence

Ad:  Jennifer Lawrence.jpg
Gösterim: 3010
Boyut:  81.0 KB

Benzer Konular

17 Ocak 2016 / Jumong Ünlülerin Fotoğrafları
9 Aralık 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
26 Nisan 2008 / KisukE UraharA Edebiyat ww
30 Kasım 2015 / TiglonBoYs Spor ww
1 Mart 2008 / KisukE UraharA Edebiyat ww