Arama

Rebecca Hall

Güncelleme: 31 Temmuz 2013 Gösterim: 2.361 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
31 Temmuz 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Rebecca Hall
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

fl67


Rebecca Hall, 19 mayıs 1982 yılında ingiltere'nin Başkenti Londra'da doğan sanatçı, bugüne kadar tam 23 filmde rol almıştır.

The prestige filminde kısa bir rolü olmasına karşın, yeteneğiyle ve christian bale le arasındaki uyumla akılda kalan aktrist. vicky cristina barcelona filminde iyi bir oyun ortaya cikarmis guzel aktris. Ayrica, filmi izledikten sonra, ingiliz oldugunu ogrendigimde sasirdim. sade ve duru güzelliği ile vicky cristina barcelona adlı woody allen yapımı filmde aslında filmin asıl başrolünü oynamış kişidir. Filmin diğer oyuncuları onun hikayesi üzerine kurulmuş birer figür olarak göze çarpıyor. Zaten filmin hem başlangıç hem devamı hem de sonu onun hayatında neler yaptıkları ile alakalı olarak duruyor. gerçekten de anne hathaway ya da geçmişin julia ormond tarzı bir duruşu var. Sadeyken bile nasıl göz kamaştırılabileceğini bilen zarif bir bayan. ayrıca 1982 doğumlu olması çok şaşırtıcı, orta yaş imajı veriyor perdede. ilk olarak the prestige'de (sarah borden) yine scarlett johansson'la rol arkadaşı olarak izlediğimiz oyuncu. her iki filmde* de gayet başarılı buldum kendisini.

Rebecca Hall “Transcendence”da Rol Alacak

Bu sene karşımıza suç gerilimi “Closed Circuit” ve “Iron Man 3″ ile çıkmaya hazırlanan İngiliz aktris Christopher Nolan’ın eşi Emma Thomas ile birlikte yapımcılığını, Nolan’ın daimi görüntü yönetmeni Wally Pfister’ın yönetmenliğini üstleneceği bilim-kurgu türündeki “Transcendence”ın başrollerinden birisini üstlenecek. Hall filmde Johnny Depp’in canlandıracağı dahi mühendisin eşine hayat verecek. Filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Paul Bettany (“The Tourist”) de katılmıştı. Filmin çekimleri yakında başlayacak.

Transcendence’ın Kadın Başrol Adayları Belli Oldu

Wally Pfister ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmi “Transcendence”ın başrolü için Johnny Depp ile anlaşmış, onun eşine hayat vermesi için de Noomi Rapace’nin kapısını çalmıştı. Lakin Rapace rolü reddetti. Dahi bir adamın yapay zeka yaratmaya çalışmasını konu alan bu bilim-kurgu filminin çekimlerine mart ayında başlanacağı açıklandı. Dolayısıyla Pfister hızla kadroyu kurmaya devam ediyor. Rapace’nin kabul etmediği rol için üç isimle görüşmelere başlandı: Rooney Mara, Emily Blunt ve Rebecca Hall. Rolün kime gideceği önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Filmleri..

4c8c



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Rebecca Hall nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

30 Haziran 2008 / eXcaLLaNT Spor ww
10 Haziran 2007 / recruit87 Sinema ww
26 Ağustos 2010 / Daisy-BT Sinema ww
12 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
18 Mayıs 2012 / ThinkerBeLL Müzik ww