| | #1 (mesaj-linki) | |
| En Son Hangi Filmi İzlediniz?![]() İzlediğimiz filimleri, dizileri burada paylaşalım... İzlediklelerimiz hakkında konuşalım yorum yapalım... Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 10-10-2008 @ 10:45. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz ?
En son The Dark Knight.Güzeldi.Tavsiye ederim
Son Düzenleyen MeLL; 09-10-2008 @ 21:17. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz ? Terminator: T.S.C.C Dizisini İlgiyle İzliyorum Sanırım Summer Glau İçin... ![]() Bugün Terminatör Dizisinin 2. Sezon 5. Bölümünü İzlemekle Beraber Summer Glau'ya Doyamadığım İçin Serenty 2 İsimli Filminide İzledim İki Saatlik, Fantastik Bilim Kurgu Türü Bir Film... İzlemenizi Tavsiye Ederim... Birde Ölüm Bekçisi - Deaths Of Ian Stone İsimli Filmi İzledim.Gerilim Severler için tavsiyem... Son Düzenleyen MeLL; 01-01-2009 @ 23:39. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz ?En son Stardust filmini izledim.. Çok güzeldi tavsiye ederim.. Son Düzenleyen MeLL; 09-10-2008 @ 21:19. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
En Son İzlediğim Filmlerden Biri Kabadayı Şener ŞEN konuşturmuş oyunculuğunu izlemeye değer Son Düzenleyen MeLL; 09-10-2008 @ 21:19. Sebep: Başlıkta kelime düzenlemesi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
En son avanak kuzenlerimi izledim Ama güzel değildi açıkcası komikte değildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz?
En son değilde,en çok izlediğim Kutsal Damacana.Çok güzel. Tavsiye ederim... Son Düzenleyen MeLL; 01-01-2009 @ 23:41. Sebep: Görüntü kirliliğine neden olacak kadar harfler uzatılmıştı,düzeltildi. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz?
Avanak Kuzenlerim , Iron Man, Ulak, 120, Üç Hanedan ve bu kadar | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz? En son "Tımarhane"(İnsanitarium) Filmini izledim gerçekten müthiş bir filmdi.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Son Hangi Filmi İzlediniz? Korkusuz Ajan ... 14 yaşında bir çocuğun ajan olmasını ele alan gerçekten güzel bir film. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
En Son Hangi Filmi İzlediniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hangi Hastalığa Hangi Yiyecek? | *TeoDora* | Sağlıklı Yaşam | 10 | 1 Gün Önce 13:49 |
| Dünyanın En İyi 250 Filmi | MaKaLeLe | Sinema | 17 | 2 Gün Önce 02:52 |
| Dünyanın En Kötü 100 Filmi | MaKaLeLe | Sinema | 3 | 1 Hafta Önce 16:17 |
| Dünyanın En Romantik 10 Filmi | Sorrow | Sinema | 3 | 05-07-2009 16:36 |
| Kutsi - Veda Filmi | _ButterfLy_ | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-08-2008 18:57 |