Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Sanat > Sinema
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-09-2005   #1 (mesaj-linki)
Bu Hafta Vizyondaki Filmler

Sinema severler..
Sinema keyfimizi paylaşalım..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-09-2005   #2 (mesaj-linki)
Elektra

Her zamanki gibi bir kaç flim aldım vizyon'da olanlardan, arka arkaya izledim ve en son flim kaldı elimde onuda izledikten sonra uyuma vakti geliyordu çok fazla flim izlediğim için flimler sarmamaya başlamıştı ve o en son flim beni çok etkiledi flim bitti vay be dedim her anı anlatmıyorum aradaki heyecan ve gerilimi vs vs diye geçiştirdim işte flim bitti ve ağzım açık bi şekilde şahane bi flim dedim çünkü afet bir bayan oynuyor Jennifer Garner çok hoşuma gitti flim konu olarak güzel sıkmıyor ve flimin 1saniyesinde erotik bi şey bulunmamaktadır ve benide zaten bu etkiledi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim..

Tür
Macera / Aksiyon / Dram / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi
29 Nisan 2005
Yönetmen
Rob Bowman
Senaryo
Henry Bean , Raven Metzner , Zak Penn , Stu Zicherman
Görüntü Yönetmeni
Bill Roe
Müzik
Christophe Beck
Yapım
2005, ABD Oyuncular
Jennifer Garner (Elektra) , Colin Cunningham (McCabe) , Jason Isaacs (DeMarco) , Hiro Kanagawa , Will Yun Lee (Kirigi) , Natassia Malthe (Typhoid Mary) , Kirsten Prout (Abby Miller) , Bob Sapp (Stone) , Terence Stamp (Stick) , Goran Visnjic (Mark Miller) , Cary-Hiroyuki Tagawa (Roshi) , Kirsten Prout (Abby Miller)

Kendisi gibi kiralık bir katil olan Bullseye tarafından trajik bir şekilde öldürülmüş olan Elektra kendisini yetiştirmiş ve ölüm sanatını öğretmiş olan the Hand isimli suç örgütü tarafından mistik bir törenle yaşama geri döndürülür.

Hand'in savaşçı kadına verdiği ilk görev ölüm listesinin başındaki Mark Miller isimli bir adamı ve 13 yaşındaki kızı Abby'yi katletmek olur. Bu insanlarla istemeden yakınlaşan ve dost olan Elektra kendisini yetiştiren, ölümden döndüren ve sahip olan efendilerine karşı çıkacaktır.
Eski 10-10-2005   #3 (mesaj-linki)
candemirr

Cinderella Man

Tür
Romantik / Dram
Gösterim Tarihi
16 Eylül 2005
Yönetmen
Ron Howard
Senaryo
Cliff Hollingsworth , Akiva Goldsman
Görüntü Yönetmeni
Salvatore Totino
Müzik
Thomas Newman
Yapım
2005, ABD , 144 dk.

Oyuncular
Russell Crowe (Jim Braddock) , Renée Zellweger (Mae Braddock) , Connor Price (Jay Braddock) , Craig Bierko (Max Baer) , Paul Giamatti (Joe Gould) , Paddy Considine (Mike Wilson) , Rosemarie DeWitt (Sara Wilson) , Alicia Johnston (Alice Fox) , Chuck Shamata (Peder Rorick)

az önce geldim filmden. başta biraz gönülsüz girdim doğrusu filme. boks, amerikan efsanesi felan ama filmin baştan sona harika bir atmosferi var. insanın dikkati dağılmıyor film boyunca. Russell Crowe un ve Renée Zellweger in harika oyunculukları ile aslında konu olarak çokda enteresan olmayan bu film son derece seyirlik bir hal almış. başyapıt değil ama iyi bir alternatif arkadaşlar. konununda İrlanda asıllı boksör James Braddock un gerçek yaş** öyküsü olması biraz daha ilginç hale getiriyor filmi. arka planda amerikanın o 1930 lu yıllarda yaşadığı çaresizliğe dikkat etmenizi öneririm. iyi seyirler
Eski 11-10-2005   #4 (mesaj-linki)
candemirr

Sevginin Gücü

Léon
Tür
Gerilim / Dram / Aksiyon
Yönetmen
Luc Besson
Senaryo
Luc Besson
Görüntü Yönetmeni
Thierry Arbogast
Müzik
Eric Serra
Yapım
1994, Fransa / ABD , 110 dk.

Oyuncular
Jean Reno (Léon) , Gary Oldman (Norman Stansfield) , Natalie Portman (Mathilda) , Danny Aiello (Tony) , Peter Appel (Malky)

tüm zamanların en iyi filimlerinden biri. bir başyapıt. eminim seyretmişsinizdir ama dün indirdim divx ini.. tekrar seyrettiğimde beni bir kere daha bu kadar etkileyecek film azdır. sizinde tekrar seyretmenizi öneririm. çünkü son yıllarda bu kaliteye yakın çok fazla film yok. yönetmeni Luc Besson için zirve niteliği taşıyor, ne yazık ki yönetmen bundan sonra çektiği filmlerde bu başarasına yaklaşamadı.. İyi seyirlerr
Eski 22-10-2005   #5 (mesaj-linki)
Kaynak

Sinema Hakkındaki Son Haberler, Vizyonda Olanlar ve Çok Şey Aşağıdaki Link'te Mevcuttur..

Tek tek buraya kopyalamanın bi anlamı yok kısa olarak ilgilenenler aşağıdaki yere tıklasın..

>> Tıkla <<
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
açık filimler, bu haftaki filmler, erotik film, erotik flim, erotik flimler, erotık fılımler, film erotik, vizyondaki filimler, vizyondaki filmler, vizyondaki flimler,
Bu Hafta Vizyondaki Filmler Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yakında Vizyona Girecek Filmler recruit87 Sinema 191 12 Saat Önce 02:18
Nostaljik Çizgi Filmler SysteM Çizgi Film - Anime Dizi 0 26-10-2008 07:08
Hafta - Hafta Nedir - Hafta Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 19-03-2008 21:33
BenDeniz - Hafta mı Ay mı KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 09:56
Kısa Filmler NoRanynn Karışık Flash'lar/Video'lar 70 03-11-2007 13:22
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11684704 saniyede (66.46% PHP - 33.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz