Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-11-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu

Team'den arkadaşımız ozti'yi artık kaybediyoruz
Şaka şaka
Dünya Evi'ne giden yolda bir adım daha atacaklar yarın Allah'ın izniyle kendisi ve seçtiği hayat arkadaşı...
Bizleri de davet ederler nişanlarına...

Her şey gönlünüzce olsun
ozti.
Allah tamamına erdirsin.
Ömür boyu bir yastıkta mutlu bir hayat paylaşırsınız inşaallah.
Darısı başıma

Amin

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-11-2007   #7 (mesaj-linki)

Damat olmuş Gidiyorsunnnn...
Bize Veda mı ediyorsun?
Sakın Ağlamayın Diyorsun...
Ağlamamak Elde değil

Bir Ömür Mutlu ve Huzurlu olmanız Dileğiyle...
Eski 01-11-2007   #8 (mesaj-linki)

ozti arkadaşımızı tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Ömür boyu birbirlerine sevgi ve saygıları hiç bitmesin.

Darısı diğer arkadaşların başına!

Eski 01-11-2007   #9 (mesaj-linki)
evo

bende tebrik ederim ozti mutlu olun inşallah.. Allah yuvanıza bolluk, bereket,huzur vede minik minik bebişler versin inşallah..

bir yastıkta yaşlanın.: ) toruntorbaya karışın.. : )

tulse nin de dediği gibi darısı diğer arkadaşların başına.. amin..
Eski 25-01-2008   #10 (mesaj-linki)
Cvp: Forum Gazetesi

24 Ocak 2008

Öğretim Üyesi Otobüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Öğretim Üyesinin Kullandığı Otomobil ile Belediye Otobüsünün Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 20 Yaşındaki Bir Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti.

Konya'da öğretim üyesinin kullandığı otomobil ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Fırat Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık idaresindeki 06 AH 5828 plakalı otomobil ile Hamza Ateş (35) idaresindeki 42 BZ 919 plakalı belediye otobüsü çarpıştı. Kazada devrilen otobüste yolcu olarak bulunan Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Kemal Erdik (20) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü öğretim üyesi Hakan Işık,

otobüs sürücüsü Hamza Ateş, otobüste yolcu olarak bulunan Necip Bedir (18), Bahadır Vardar (25) ve Mahir Baran (24) yaralandı. Otobüste bulunan ve durumları hafif olan yaralılar Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Doç. Dr. Hakan Işık ise, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

25 Ocak 2008

Konya'da, meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kemal Erdik toprağa verildi.

Konya'da, öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Işık'ın otomobiliyle otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kemal Erdik toprağa verildi.

Dün gece merkez Selçuklu ilçesi Fırat Caddesi'nde meydana gelen kazada otomobiliyle otobüse çarpan Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık ağır yaralanmış, otobüsten fırlayan 20 yaşındaki Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Kemal Erdik olay yerinde hayatını kaybetmişti. Erdik'in cenazesi, bugün Araplar Mahallesi'nde bulunan Ak Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Araplar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenazeye okuldan öğretim görevlileri ve öğrenciler ile Erdik'in yakınları katıldı.

Erdik'in en yakın arkadaşlarından Bahattin Akkay, "Akşam beraberdik, 'Bankadan para çekmeye gidiyorum' diye arkadaşlarla çıkmıştı. Ölüm haberini aldık çok üzüldük. O çevresinde ve okulda çok çabuk kaynaşan, iyi bir arkadaşımızdı" dedi.

Kazada ağır yaralanan Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık'ın ise ikinci kez ameliyat edileceği ve henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Kardeşimiz vefatine çok üzüldüm çünkü yakın arkadaşlarımdan biri idi...

Allah yakınlarına sabır kardeşimize rahmet eylesin...

Ben kardeşimle ayrılmadım..Yüregimden cıkmadıkça...

Ölen Kardeşimiz Msxlabs daki nicki the doctordur...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bugün posta gazetesi, bugünkü posta gazetesi, bugünün posta gazetesi, posta gazetesi 2 sayfa, posta gazetesi 2. sayfa, posta gazetesi 2.sayfa, posta gazetesi bugün, posta gazetesi sayfa 2, posta gaztesi, posta gaztesı,
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Okul Gazetesi Yapımı Ziyaretçi_EzGy Soru-Cevap 3 3 Hafta Önce 18:04
Hi-Tech Forum v1 NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 34 27-10-2008 23:29
Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında NeutralizeR X-Sözlük 1 20-10-2008 15:31
AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı NeutralizeR Röportajlar 9 25-04-2007 22:00
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:04Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13792801 saniyede (74.56% PHP - 25.44% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz