| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar..kemal çok değerli ve çok sevilen arkadaşlarımızdan biriydi Allah rahmet eylesin..sewdiklerine, ailesine ve tüm arkadaşlarına sabır versin....yüreğimizdesin kemal.. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Gerçekten de çok şaşırdım ve üzüldüm. Daha dün aramızda olan bir insanın bu genç yaşında hayatını kaybetmesi tam anlamıyla içler acısı bir durum. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Allah Rahmet eylesin. Başta Tüm Ailesine ve MsX Ailesinin başısağolsun, geride bıraktıklarına sabır,metanet versin.
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
çok şaşırdık allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Canım kardesım her nekadar seni fazla tanımasamda,aramızdan ayrılman beni gercekten cok derinden üzdü..Bunu acıyı bizlere yasatmamalıydın Kemal..Allah Mekanını Cennet Eylesin kardesimm...Nur içinde Yat
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi allah rahmet eylesin sevenlerine allah sabır versinn başımız sağolsun | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiALLAH RAHMET EYLESIN, MEKANI CENNET OLSUN , ALLAH TUM SEVDIKLERINE SABIR VERSIN ![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi hala içimden gerçek olmasın diye dua ediyorum.inanmak o kadar zorki.Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.mekanın cennet olsun arkadaşım... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi ALLAH RAHMET EYLESIN, MEKANI CENNET OLSUN , ALLAH TUM SEVDIKLERINE SABIR VERSIN | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi KARDEŞİMİZ VEFAT ETMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜK ALLAH AİLESİNE VE YAKINLARINA SABIR VERSİN MEKANI CENNET OLSUN ,TOPRAĞI BOL OLSUN... KEMAL KARDEŞİMİZ ÇOK İYİ BİRİSİYDİ ONU ÖZLEYECEĞİZZ... ALLAH RAHMET EYLESİN.... HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hi-Tech Forum v1 | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 40 | 07-08-2009 21:25 |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 24-03-2009 15:55 |
| Okul Gazetesi Yapımı | Ziyaretçi_EzGy | Soru-Cevap | 3 | 09-11-2008 18:04 |
| AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı | NeutralizeR | Röportajlar | 9 | 25-04-2007 22:00 |