| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiCok üzüldüm ya daha genc ve hayatinin baharindayken, gercekten cok aci Allah rahmet eylesin, Nur icinde yatsin ve acili ailesine sabir versin. Allahim kimseye böyle bi aci vermesin ya ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi AMİN.... ARKADAŞLAR DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM... EĞER VARSA Bİ HAKKIMIZ HELAL OLSUN... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiAllah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun aılesıne allah sabır versın ![]() ![]() | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiAiLesine Sabır ,ALLAH'tan Rahmet ler Olsun ... Bu Mavi Seni Unutmuycak...... Ruhun Şad Olsun Kardeşim .... Ayrılık Zamansız GeLiyo. Barıs Abimizin dediği Gibi ![]() | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiÇok yakın arkadaşım olan kemalin acısını paylaştıgınız için hepinize teker teker teşekkür ederim.. Kardeşime dualarınızı eksik etmeyin.. Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.. | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi
Allah rahmet eylesin inanmak çok güç yeri cennet olur inşallah
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi Yüze Rabbim Ailesine sabır Kemal Arkadaşımızada Cennetin en güzel köşelerinden Yer nasip eylesin Arkadaşlar herkes Rica ediyorum Birer Fatiha okusun Arkadaşımıza... | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi
Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun..
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi Duyduğumda inanamamıştım, ama doğruymuş ne yazık... Mekanı Cennet olsun, Allah Geride kalanlara sabır versin.. (Amin) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hi-Tech Forum v1 | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 40 | 07-08-2009 21:25 |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 24-03-2009 15:55 |
| Okul Gazetesi Yapımı | Ziyaretçi_EzGy | Soru-Cevap | 3 | 09-11-2008 18:04 |
| AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı | NeutralizeR | Röportajlar | 9 | 25-04-2007 22:00 |