| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum Gazetesi
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar..kemal çok değerli ve çok sevilen arkadaşlarımızdan biriydi Allah rahmet eylesin..sewdiklerine, ailesine ve tüm arkadaşlarına sabır versin....yüreğimizdesin kemal.. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum Gazetesi Üniversitelerede türban yasağının kalkması sonrası, her türlü kılık kıyafet serbest olacak. Bugün 7000 in üzerinde öğrenci bu serbestlik sonrası okula don ile gelmeye karar verdi. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Gerçekten de çok şaşırdım ve üzüldüm. Daha dün aramızda olan bir insanın bu genç yaşında hayatını kaybetmesi tam anlamıyla içler acısı bir durum. Ailesine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Allah Rahmet eylesin. Başta Tüm Ailesine ve MsX Ailesinin başısağolsun, geride bıraktıklarına sabır,metanet versin.
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
çok şaşırdık allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
| |
|
![]() |
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Okul Gazetesi Yapımı | Ziyaretçi_EzGy | Soru-Cevap | 3 | 3 Hafta Önce 18:04 |
| Hi-Tech Forum v1 | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 34 | 27-10-2008 23:29 |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 1 | 20-10-2008 15:31 |
| AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı | NeutralizeR | Röportajlar | 9 | 25-04-2007 22:00 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||