| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi Canım kardeşim benim Duyduğumda çok üzüldüm Çok seviyordum Sana ölüm yakışmıyor ![]() ![]() Allahım Ailesine büyük sabır versin mekanını Cennet eylesin ![]() | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi Kimler söndürdü gözlerindeki ışığı Hayallerini umutlarını hangi sebeple gömdüler o toprağın altına Zamansız bu gidişin Kader demek için çok erken değilmiydi... Yüreğim bunları söylemekten rahatsız olsada Toprağın bol mekanın cennet ruhun şad olsun yakışıklı doktorum ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi FANİ DÜNYADAN EBEDİ DÜNYAYA GÖÇEN ADEM OĞLUNA FAZİFEMİZ OLAN FATİHAYI OKUYUP RUHUNA HEDİYE EDİP, GERİDE KALAN AİLESİ VE YAKINLARINA SABIR DİLERİM. AMİN. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi Morrigan (hocam) Artık Dünya evine giden yolda ilk adımı atmıştır. Hocam hayatın dikenli yollarında artık müstakbel Eş adayınla NİŞAN lanmış ve MsXTeam Ailesini bu haberle duyurarak çok bahtiyar etmiştir. MsXLabs forumu Bir Aile olduğundan bu haberi tüm Aile fertlerinin duymasını ve Morrigan ı tebrik etmesini düşündüğümüzden buraya haberi geçilmiştir. Mutluluklar Hocam a ve Enişte ye... Hep mutlu kalın...Birlikte ve ebediyeten... MsXTeam | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiAllah tamamına erdirsin. Mutluluğun daim olsun. Amin. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi Allah Tamamına Erdirsin Öğretmenim... Mutluluklar diliyorum... | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum GazetesiAllah Tamamına Erdirsin Öğretmenim. Darısı evde kalan ablalarımın başına | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi
allah tamamına erdirsin ve piyastıkta kocasınlar inş
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
Mori çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. Huzurlu ve Mutlu bir yuvanız olsun inşaallah.. Mutluluklar dilerimm .. darısı bekarların başına....) | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Mutluluklar Dilerim ...
| |
|
![]() |
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hi-Tech Forum v1 | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 40 | 07-08-2009 21:25 |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 24-03-2009 15:55 |
| Okul Gazetesi Yapımı | Ziyaretçi_EzGy | Soru-Cevap | 3 | 09-11-2008 18:04 |
| AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı | NeutralizeR | Röportajlar | 9 | 25-04-2007 22:00 |