Forum Gazetesi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Forum Gazetesi

Merhaba,

Benzer başlıkla açılmış bir konumuz daha vardı, ancak amaç ve içeriği farklıydı. Bu nedenle içeriği benzer diğer bir konuyla birleştirildi.
Yeniden açılmasından maksatsa, üyelerimizden haberler vermek..
Kim?
Nerede?
Nasıl? gibi..

İlk haberimiz bir ayrılık:

FoRever'ın lösemi hastası olduğunu, bu hastalıkla mücadelesinde maalesef galip gelemediğini ve
cumartesi gecesi yitirdiğimizi öğrendik. Allah kendisine rahmet eylesin, geride bıraktığı sevdiklerine de sabır ihsan etsin. Amin.
Bizimle bunu paylaşma inceliğini gösterdiği için KANDASKAN'a teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu

Team'den arkadaşımız BrookLyn (Hey gidi günler.. Brooklyn'in arka sokaklarında az bungee jumping yapmamıştık zamanında..pp) Kasım 26'da vatani görevini yapmak üzere aramızdan 1 süre için (18 ay kadarcık mıyıdı ne?!) ayrılacak.
Kendisini tez gel tezkere diyerek uğurluyoruz. Arkasından kovalarca su döküyoruz. (Ağlamak yasak.. )
Allah yolunu açık etsin ve herdaim yanında olsun. Sevdiklerine 1 an önce kavuştursun.
Amin.
Gel tezkere, gel tezkere..
Bitsin bu hasret..
Yolunu gözleyen yüzüne hasret..
Eski 22-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Allah yolunu açık Etsin BrookLyn... Git ve çabucak dön Seni burada bekliyor olacağız...
Eski 23-02-2007   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Merhaba,
İki yeni haberimiz var. Aslında ilk haber 1 ay kadar oldu, ama ben ihmal ettim, özür dilerim

Üyelerimizden onLy 28 Ocak 2007 tarihinde dünya evine girdi. Allah ömrü boyunca mutlu 1 hayat nasip etsin adaşımın arkadaşına..

Ve diğer haber:
Sitemizin CinneT Lordu CnnTRaP.NeT'in de kurucusu ve sahibi CrasHofCinneT, Allah'ın izniyle yarın, 24 Şubat 2007 tarihinde birliğine teslim olacak:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında (Safranbolu / Karabük) Jandarma olarak acemi birliğinde askerliğimi yapmaya başladım. Vatan borcunu ödeyip gerçek erkekliğe adım atmanın ve vatani görevinin verdiği gurur ile içim kıpır kıpır anlatamadığım mutlu ve asi duygularım ile vatani görevimi yapacağım.

Hayırlı tezkereler Lord'uM CinneT
O şimdi asker..
Canı neler ister..

Eski 25-03-2007   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ve diğer haber:
Sitemizin CinneT Lordu CnnTRaP.NeT'in de kurucusu ve sahibi CrasHofCinneT, Allah'ın izniyle yarın, 24 Şubat 2007 tarihinde birliğine teslim olacak:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında (Safranbolu / Karabük) Jandarma olarak acemi birliğinde askerliğimi yapmaya başladım. Vatan borcunu ödeyip gerçek erkekliğe adım atmanın ve vatani görevinin verdiği gurur ile içim kıpır kıpır anlatamadığım mutlu ve asi duygularım ile vatani görevimi yapacağım.
Hayırlı tezkereler Lord'uM CinneT

O şimdi asker..
Canı neler ister..
Resim.jpg
Jandarma Özel Asayiş Timi..
CrasHofCinneT

Eski 01-11-2007   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Team'den arkadaşımız ozti'yi artık kaybediyoruz
Şaka şaka
Dünya Evi'ne giden yolda bir adım daha atacaklar yarın Allah'ın izniyle kendisi ve seçtiği hayat arkadaşı...
Bizleri de davet ederler nişanlarına...

Her şey gönlünüzce olsun
ozti.
Allah tamamına erdirsin.
Ömür boyu bir yastıkta mutlu bir hayat paylaşırsınız inşaallah.
Darısı başıma

Amin
Eski 01-11-2007   #7 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Damat olmuş Gidiyorsunnnn...
Bize Veda mı ediyorsun?
Sakın Ağlamayın Diyorsun...
Ağlamamak Elde değil

Bir Ömür Mutlu ve Huzurlu olmanız Dileğiyle...
Eski 01-11-2007   #8 (mesaj-linki)
tulse - avatarı

ozti arkadaşımızı tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Ömür boyu birbirlerine sevgi ve saygıları hiç bitmesin.

Darısı diğer arkadaşların başına!

Eski 01-11-2007   #9 (mesaj-linki)
evo
evo - avatarı

bende tebrik ederim ozti mutlu olun inşallah.. Allah yuvanıza bolluk, bereket,huzur vede minik minik bebişler versin inşallah..

bir yastıkta yaşlanın.: ) toruntorbaya karışın.. : )

tulse nin de dediği gibi darısı diğer arkadaşların başına.. amin..
Eski 25-01-2008   #10 (mesaj-linki)
P.u.S.u - avatarı
Cvp: Forum Gazetesi

24 Ocak 2008

Öğretim Üyesi Otobüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Öğretim Üyesinin Kullandığı Otomobil ile Belediye Otobüsünün Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 20 Yaşındaki Bir Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti.

Konya'da öğretim üyesinin kullandığı otomobil ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Fırat Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık idaresindeki 06 AH 5828 plakalı otomobil ile Hamza Ateş (35) idaresindeki 42 BZ 919 plakalı belediye otobüsü çarpıştı. Kazada devrilen otobüste yolcu olarak bulunan Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Kemal Erdik (20) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü öğretim üyesi Hakan Işık,

otobüs sürücüsü Hamza Ateş, otobüste yolcu olarak bulunan Necip Bedir (18), Bahadır Vardar (25) ve Mahir Baran (24) yaralandı. Otobüste bulunan ve durumları hafif olan yaralılar Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Doç. Dr. Hakan Işık ise, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

25 Ocak 2008

Konya'da, meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kemal Erdik toprağa verildi.

Konya'da, öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Işık'ın otomobiliyle otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kemal Erdik toprağa verildi.

Dün gece merkez Selçuklu ilçesi Fırat Caddesi'nde meydana gelen kazada otomobiliyle otobüse çarpan Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık ağır yaralanmış, otobüsten fırlayan 20 yaşındaki Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Kemal Erdik olay yerinde hayatını kaybetmişti. Erdik'in cenazesi, bugün Araplar Mahallesi'nde bulunan Ak Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Araplar Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenazeye okuldan öğretim görevlileri ve öğrenciler ile Erdik'in yakınları katıldı.

Erdik'in en yakın arkadaşlarından Bahattin Akkay, "Akşam beraberdik, 'Bankadan para çekmeye gidiyorum' diye arkadaşlarla çıkmıştı. Ölüm haberini aldık çok üzüldük. O çevresinde ve okulda çok çabuk kaynaşan, iyi bir arkadaşımızdı" dedi.

Kazada ağır yaralanan Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık'ın ise ikinci kez ameliyat edileceği ve henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Kardeşimiz vefatine çok üzüldüm çünkü yakın arkadaşlarımdan biri idi...

Allah yakınlarına sabır kardeşimize rahmet eylesin...

Ben kardeşimle ayrılmadım..Yüregimden cıkmadıkça...

Ölen Kardeşimiz Msxlabs daki nicki the doctordur...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
125 jandarma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hi-Tech Forum v1 NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 40 07-08-2009 21:25
Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında NeutralizeR X-Sözlük 2 24-03-2009 15:55
Okul Gazetesi Yapımı Ziyaretçi_EzGy Soru-Cevap 3 09-11-2008 18:04
AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı NeutralizeR Röportajlar 9 25-04-2007 22:00