| | #1 (mesaj-linki) | |
| Forum Gazetesi Merhaba, Benzer başlıkla açılmış bir konumuz daha vardı, ancak amaç ve içeriği farklıydı. Bu nedenle içeriği benzer diğer bir konuyla birleştirildi. Yeniden açılmasından maksatsa, üyelerimizden haberler vermek.. Kim? Nerede? Nasıl? gibi.. İlk haberimiz bir ayrılık: FoRever'ın lösemi hastası olduğunu, bu hastalıkla mücadelesinde maalesef galip gelemediğini ve cumartesi gecesi yitirdiğimizi öğrendik. Allah kendisine rahmet eylesin, geride bıraktığı sevdiklerine de sabır ihsan etsin. Amin. Bizimle bunu paylaşma inceliğini gösterdiği için KANDASKAN'a teşekkür ederiz. Saygılarımızla MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu Team'den arkadaşımız BrookLyn (Hey gidi günler.. Brooklyn'in arka sokaklarında az bungee jumping yapmamıştık zamanında..pp) Kasım 26'da vatani görevini yapmak üzere aramızdan 1 süre için (18 ay kadarcık mıyıdı ne?!) ayrılacak. Kendisini tez gel tezkere diyerek uğurluyoruz. Arkasından kovalarca su döküyoruz. (Ağlamak yasak.. )Allah yolunu açık etsin ve herdaim yanında olsun. Sevdiklerine 1 an önce kavuştursun. Amin. Gel tezkere, gel tezkere.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu
Allah yolunu açık Etsin BrookLyn... Git ve çabucak dön Seni burada bekliyor olacağız... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu Merhaba, İki yeni haberimiz var. Aslında ilk haber 1 ay kadar oldu, ama ben ihmal ettim, özür dilerim ![]() Üyelerimizden onLy 28 Ocak 2007 tarihinde dünya evine girdi. Allah ömrü boyunca mutlu 1 hayat nasip etsin adaşımın arkadaşına.. ![]() Ve diğer haber: Sitemizin CinneT Lordu CnnTRaP.NeT'in de kurucusu ve sahibi CrasHofCinneT, Allah'ın izniyle yarın, 24 Şubat 2007 tarihinde birliğine teslim olacak:
Hayırlı tezkereler Lord'uM CinneT ![]() O şimdi asker.. | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu Team'den arkadaşımız ozti'yi artık kaybediyoruz ![]() Şaka şaka ![]() Dünya Evi'ne giden yolda bir adım daha atacaklar yarın Allah'ın izniyle kendisi ve seçtiği hayat arkadaşı... Bizleri de davet ederler nişanlarına... ![]() ![]() Her şey gönlünüzce olsun ozti. Allah tamamına erdirsin. Ömür boyu bir yastıkta mutlu bir hayat paylaşırsınız inşaallah. Darısı başıma ![]() Amin | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta KutusuDamat olmuş Gidiyorsunnnn... ![]() Bize Veda mı ediyorsun? ![]() Sakın Ağlamayın Diyorsun... ![]() Ağlamamak Elde değil ![]() Bir Ömür Mutlu ve Huzurlu olmanız Dileğiyle... ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu ozti arkadaşımızı tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Ömür boyu birbirlerine sevgi ve saygıları hiç bitmesin. Darısı diğer arkadaşların başına! ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu bende tebrik ederim ozti mutlu olun inşallah.. Allah yuvanıza bolluk, bereket,huzur vede minik minik bebişler versin inşallah.. bir yastıkta yaşlanın.: ) toruntorbaya karışın.. : ) tulse nin de dediği gibi darısı diğer arkadaşların başına.. amin.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum Gazetesi 24 Ocak 2008 Öğretim Üyesi Otobüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı Öğretim Üyesinin Kullandığı Otomobil ile Belediye Otobüsünün Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 20 Yaşındaki Bir Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti. Konya'da öğretim üyesinin kullandığı otomobil ile belediye otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Fırat Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık idaresindeki 06 AH 5828 plakalı otomobil ile Hamza Ateş (35) idaresindeki 42 BZ 919 plakalı belediye otobüsü çarpıştı. Kazada devrilen otobüste yolcu olarak bulunan Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Kemal Erdik (20) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü öğretim üyesi Hakan Işık, otobüs sürücüsü Hamza Ateş, otobüste yolcu olarak bulunan Necip Bedir (18), Bahadır Vardar (25) ve Mahir Baran (24) yaralandı. Otobüste bulunan ve durumları hafif olan yaralılar Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Doç. Dr. Hakan Işık ise, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 25 Ocak 2008 Konya'da, meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kemal Erdik toprağa verildi. Konya'da, öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Işık'ın otomobiliyle otobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Kemal Erdik toprağa verildi. Dün gece merkez Selçuklu ilçesi Fırat Caddesi'nde meydana gelen kazada otomobiliyle otobüse çarpan Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık ağır yaralanmış, otobüsten fırlayan 20 yaşındaki Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Kemal Erdik olay yerinde hayatını kaybetmişti. Erdik'in cenazesi, bugün Araplar Mahallesi'nde bulunan Ak Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Araplar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye okuldan öğretim görevlileri ve öğrenciler ile Erdik'in yakınları katıldı. Erdik'in en yakın arkadaşlarından Bahattin Akkay, "Akşam beraberdik, 'Bankadan para çekmeye gidiyorum' diye arkadaşlarla çıkmıştı. Ölüm haberini aldık çok üzüldük. O çevresinde ve okulda çok çabuk kaynaşan, iyi bir arkadaşımızdı" dedi. Kazada ağır yaralanan Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Işık'ın ise ikinci kez ameliyat edileceği ve henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. ![]() Kardeşimiz vefatine çok üzüldüm çünkü yakın arkadaşlarımdan biri idi... Allah yakınlarına sabır kardeşimize rahmet eylesin... Ben kardeşimle ayrılmadım..Yüregimden cıkmadıkça... Ölen Kardeşimiz Msxlabs daki nicki the doctordur... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| 125 jandarma, |
Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hi-Tech Forum v1 | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 40 | 07-08-2009 21:25 |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 24-03-2009 15:55 |
| Okul Gazetesi Yapımı | Ziyaretçi_EzGy | Soru-Cevap | 3 | 09-11-2008 18:04 |
| AKO & Olympos Recordz - Akşam Gazetesi Röportajı | NeutralizeR | Röportajlar | 9 | 25-04-2007 22:00 |