Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 10-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Forum Gazetesi Forum Gazetesi

Merhaba,

Benzer başlıkla açılmış bir konumuz daha vardı, ancak amaç ve içeriği farklıydı. Bu nedenle içeriği benzer diğer bir konuyla birleştirildi.
Yeniden açılmasından maksatsa, üyelerimizden haberler vermek..
Kim?
Nerede?
Nasıl? gibi..

İlk haberimiz bir ayrılık:

FoRever'ın lösemi hastası olduğunu, bu hastalıkla mücadelesinde maalesef galip gelemediğini ve
cumartesi gecesi yitirdiğimizi öğrendik. Allah kendisine rahmet eylesin, geride bıraktığı sevdiklerine de sabır ihsan etsin. Amin.
Bizimle bunu paylaşma inceliğini gösterdiği için KANDASKAN'a teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu Cvp: Forum Gazetesi - Posta Kutusu

Team'den arkadaşımız BrookLyn (Hey gidi günler.. Brooklyn'in arka sokaklarında az bungee jumping yapmamıştık zamanında..pp) Kasım 26'da vatani görevini yapmak üzere aramızdan 1 süre için (18 ay kadarcık mıyıdı ne?!) ayrılacak.
Kendisini tez gel tezkere diyerek uğurluyoruz. Arkasından kovalarca su döküyoruz. (Ağlamak yasak.. )
Allah yolunu açık etsin ve herdaim yanında olsun. Sevdiklerine 1 an önce kavuştursun.
Amin.
Gel tezkere, gel tezkere..
Bitsin bu hasret..
Yolunu gözleyen yüzüne hasret..
Eski 22-11-2006   #3 (mesaj-linki)

Allah yolunu açık Etsin BrookLyn... Git ve çabucak dön Seni burada bekliyor olacağız...
Eski 23-02-2007   #4 (mesaj-linki)

Merhaba,
İki yeni haberimiz var. Aslında ilk haber 1 ay kadar oldu, ama ben ihmal ettim, özür dilerim

Üyelerimizden onLy 28 Ocak 2007 tarihinde dünya evine girdi. Allah ömrü boyunca mutlu 1 hayat nasip etsin adaşımın arkadaşına..

Ve diğer haber:
Sitemizin CinneT Lordu CnnTRaP.NeT'in de kurucusu ve sahibi CrasHofCinneT, Allah'ın izniyle yarın, 24 Şubat 2007 tarihinde birliğine teslim olacak:

Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında (Safranbolu / Karabük) Jandarma olarak acemi birliğinde askerliğimi yapmaya başladım. Vatan borcunu ödeyip gerçek erkekliğe adım atmanın ve vatani görevinin verdiği gurur ile içim kıpır kıpır anlatamadığım mutlu ve asi duygularım ile vatani görevimi yapacağım.

Hayırlı tezkereler Lord'uM CinneT
O şimdi asker..
Canı neler ister..

Eski 25-03-2007   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ve diğer haber:
Sitemizin CinneT Lordu CnnTRaP.NeT'in de kurucusu ve sahibi CrasHofCinneT, Allah'ın izniyle yarın, 24 Şubat 2007 tarihinde birliğine teslim olacak:
Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığında (Safranbolu / Karabük) Jandarma olarak acemi birliğinde askerliğimi yapmaya başladım. Vatan borcunu ödeyip gerçek erkekliğe adım atmanın ve vatani görevinin verdiği gurur ile içim kıpır kıpır anlatamadığım mutlu ve asi duygularım ile vatani görevimi yapacağım.
Hayırlı tezkereler Lord'uM CinneT

O şimdi asker..
Canı neler ister..
Resim.jpg
Jandarma Özel Asayiş Timi..
CrasHofCinneT

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
10. jandarma er eğitim alayı, 125. jandarma, 125. jandarma er eğitim alayı, 125.jandarma alayı karabük safranbolu, 125.jandarma er eğitim alayı, forum gazetesi, jandarma resimleri, karabük jandarma, karabük jandarma er eğitim alayı, karabük safranbolu jandarma, safranbolu 125. jandarma er eğitim alayı, safranbolu 125.jandarma er eğitim alayı, safranbolu jandarma, safranbolu jandarma resimleri, safranbolu karabük jandarma resimleri,
Konu Araçları

Forum Gazetesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Gülmek İstiyorum NoRanynn Kahve Molası 811 1 Gün Önce 11:45
Mustafa Kemal ATATÜRK ThinkerBeLL Mustafa Kemal ATATÜRK 154 1 Hafta Önce 20:24
Geyik ThinkerBeLL Kahve Molası 199 3 Hafta Önce 22:56
Türkiye ve Osmanlı Tarihinden İbretlik Olaylar RoxBury Osmanlı İmparatorluğu 8 24-02-2008 21:19
Osmanlı Devleti'nde Basın ThinkerBeLL Osmanlı İmparatorluğu 1 10-02-2007 22:07
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.19087100 saniyede (69.96% PHP - 30.04% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR