| |||||||
| Anket Sonuçları: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? | |||
| asla_asla_deme | | 83 | 14.90% |
| BrookLyn | | 74 | 13.29% |
| Hi-LaL | | 107 | 19.21% |
| kompetankedi | | 97 | 17.41% |
| Morrigan | | 67 | 12.03% |
| NeutralizeR | | 217 | 38.96% |
| ThinkerBeLL | | 219 | 39.32% |
| virtuecat | | 75 | 13.46% |
| ahmed | | 27 | 4.85% |
| Kral_Aslan | | 3 | 0.54% |
| KisukE UraharA | | 4 | 0.72% |
| nünü | | 4 | 0.72% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 557. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #121 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?
tarafsız olmak gerekirse hayatımın yetkilisi virtuecat en sevdiğim yetkili derim ( tarafsızım )
| |
|
| | #122 (mesaj-linki) |
thinkerbell.. sebebini bilmiyorum ama seviyorum. | |
|
| | #123 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Aslinda burda emegi gecen bütün yönetimi seviyorum sahsi tanimam ama insan olarak seviom ama yardim acisinda iki adminide seviom bugune kadar ne istedimse hep yardimci oldular cok tsk ediyorummm ...![]() ![]() ThinkerBeLL ![]() NeutralizeR | |
|
| | #124 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Hala kafa kafaya gidiyorlar...değişmeyecek gibi.Bence ikiside değerli.Gerçi Thinkerbelli tanıyacak kadar siteye gelemiyorum ama... | |
|
| | #125 (mesaj-linki) |
hiç biri ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Sevdiğiniz Türk Müzik Grubu Hangisidir? | B.L.A.C.K | Anketler | 14 | 1 Hafta Önce 15:02 |
| En Sevdiğiniz Fıkra Kahramanı Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 7 | 1 Hafta Önce 06:49 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 15:50 |
| Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 13-11-2007 15:15 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||