| |||||||
| Anket Sonuçları: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? | |||
| asla_asla_deme | | 82 | 14.75% |
| BrookLyn | | 74 | 13.31% |
| Hi-LaL | | 107 | 19.24% |
| kompetankedi | | 97 | 17.45% |
| Morrigan | | 67 | 12.05% |
| NeutralizeR | | 217 | 39.03% |
| ThinkerBeLL | | 219 | 39.39% |
| virtuecat | | 75 | 13.49% |
| ahmed | | 27 | 4.86% |
| Kral_Aslan | | 3 | 0.54% |
| KisukE UraharA | | 3 | 0.54% |
| nünü | | 4 | 0.72% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 556. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #131 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? ThinkerBeLL one geçtii.. | |
|
| | #132 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? ThinkerBeLL Bence de öne geçti.. | |
|
| | #133 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? sevmek ve sevilmek bunları ne ile ölçüyoruz? insanların tamamını sevmeye çalışan biri olarak aranızda birini istisna tutacağım bunun için de pişman değilim hatta ben ona teşekkür ediyorum. bana paylaşım ve bencil olma duygularımda yardımcı olduğu için genellikle hoşça vakit geçirdim aranızda bu süre içinde içinizden rahatsız ettiklerim oldu kiminiz paylatıklarımı düzenlediniz kiminiz sorularımı cevaplamaya çalıştınız. fakat içimden gelmiyor işte hepinizi seviyorum demek o kişiyi ayırıyorum ilk defa da birine sevmiyorum diyorum ve bunu bana dememe yardım edene ben teşekkür ediyorum. saygılarımla ![]() | |
|
| | #134 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Kod İsimleri Arasında Sanal Diyaloglardan Sıyrılabilen Nadir İnsanlar Tanıdım Ben..Yüzünü Görmediğim Sesini Duymadığım Bu Aile İnsan'larından Destek Almak Heyecan Ve Umut Verici Birşey..Bazen BirKaç Heceden Öteye Gidilemesede Yaşlı Çicek Bakıcılarına Teşekkürler.. ThinkerBeLL BrookLyn | |
|
| | #135 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? NeutralizeR ThinkerBeLL | |
|
![]() |
En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Sevdiğiniz Türk Müzik Grubu Hangisidir? | B.L.A.C.K | Anketler | 14 | 1 Hafta Önce 15:02 |
| En Sevdiğiniz Fıkra Kahramanı Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 7 | 1 Hafta Önce 06:49 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 15:50 |
| Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 13-11-2007 15:15 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||