| | #1 (mesaj-linki) | |
| Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs
Merhaba, Çok büyük bir haber değil ama forum arşivinde yer alması uygun olur. Düzenli olarak Chip dergisi almıyorum, bu ayın sayısı tesadüfen elime geçti ve 'Ayın web siteleri' bölümünü gezerken sitemizin de haber edildiğini gördüm (Chip Aralık/2006 - Sayfa 200): ![]() Geçen yıl da Esquire dergisinde sitemizle ilgili bir haber yer almıştı, onu da bir arkadaşımın haber vermesiyle öğrenmiştim. Maalesef eski forumda kalmış olmalı sayfa görüntüsü... Gazete ve dergilerde adımıza rastlarsanız, forumun bu bölümünde konu açarak bizi bilgilendirebilirsiniz. Saygılar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs MSX sen çok yaşa ![]() En Büyüğüz.....![]() Son Düzenleyen ahmed; 29-03-2007 @ 20:57. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs Siteyi güzel tanıtmışlar. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs iyi bir tanıtım olmuş gerçekten | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs bundan daha iyi reklam olamaz her halde... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs websiteleri@chip.com.tr Adresine Sitenin Tanıtılması İçin E-Mail Atarsak Sİteyi Yeniden Dergini Kapaklarında görebiliriz... Ayrıca Burayada yazabilirsiniz >>> CHIP Online: CHIP Dergi İletişim Sitemizin bu sayfada yer almasını istemezmisiniz ? CHIP Online Galeri - Farklı tasarımlarıyla 80 web sitesi : Tasarımlarıyla öne çıkan o Baktı Çoğu Yabancı Siteler MsXLaBs tan Haberdar olmalılar diye düşünüyorum ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs Msx başarılı bir paylaşım sitesi ve sadece kendisi ile rakip çığ gibi büyüyor, büyüyecek... Ancak bazen Msx benden daha mı mavi diyorum kıskanıyorum Msx & En Mavii... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs
Çok İyi Bir Reklam Olmuş | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs
bende bu sayede üye olmuştum | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs MsXLabs çok başarılı ve paylaşımcı bir web sitesi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aralık veya 2006, ayın, chip, dergisi, msxlabs, siteleri, web |
Chip Dergisi - Aralık/2006 - Ayın web siteleri - MsXLabs Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| Dinamo Kiev - Fenerbahçe Maçı - 10 Aralık 2008 | Kral_Aslan | Şampiyonlar Ligi | 4 | 11-12-2008 01:20 |
| Aralık Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | Blue Blood | Üyeler Hakkında | 52 | 01-12-2008 10:48 |
| Chip Tuning Nedir? | KENCISii | Otomobiller - Arabalar | 1 | 02-09-2008 16:00 |
| Solfej - Rütbeni Sil (2006) - Full (30.09.2006) | GenerallX | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 24-11-2006 19:16 |