| | #1 (mesaj-linki) | |
| Forumda Rütbelendirme Sistemi
Öncelikle Merhaba Diyeyim Beni Cep Forumlarını Takılanlar Tanıyabilir Gerçekten Msxlabs Forumlarını Tebrik Ediyorum Güzel Bir Forum Hız, Tema, Tasarım Vb.Ayrıca Reklam Koyulmamasıda Güzel Bir Uygulama.Benim Bir Sorum Var Msxlabs' ta Rütbelendirme Sistemi Nasıl İşliyor ?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumda Rütbelendirme Sistemi
Böyle bir sistem yok. Yetkili grubu, VIP Üye ve normal üye olarak 3 grup söz konusudur. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumda Rütbelendirme Sistemi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Forumda Rütbelendirme Sistemi
Diğer forumlarda olduğu gibi şişirme Mod Alımları yapmıyoruz Yetkililer forumda ki VIP üyelerden seçiliyor... VIP üyeler: "Kurallara duyarlı, yetkililere ve diğer üyelere saygılı, daha önce yasaklanmamış ve aktifliğini bir süre kanıtlamış olan üyeler, Özel Üye-VIP statüsüne sahip olan üyelerdir." Yani sonuç olarak forumda kendisini tanımadığımız kişilere Mod Alımı adı altında Yetki vermiyoruz... Saygılar... | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forumda Rütbelendirme Sistemi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| forumda, rütbelendirme, sistemi |
Forumda Rütbelendirme Sistemi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Forumda Dikkatinizi Çeken İlk Üye Kimdi? | HerHangiBiri | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 56 | 3 Hafta Önce 16:14 |
| MSN Messenger'daki Durumunuz Forumda İmzanızda Görünsün | Sorrow | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 23 | 09-10-2009 22:12 |
| Forumda Rütbeli Olmak | B.L.A.C.K | Arşive Kaldırılan Konular | 17 | 29-09-2008 18:57 |
| SMF Forumda Toplu Konu Taşıma | Aspasia | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 22:55 |
| IMEEM - Forumda Mp3 Dinletmek | c0lin | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 09-07-2008 10:40 |