| | #1 (mesaj-linki) | |
| Üye İtibar Seviyesi ve Puan Sistemi Nasıl Olsun? Merhaba, Üye itibar seviyesi ve puan sisteminde yapılacak olan düzenleme için görüşlerinizi almak istiyoruz. Mevcut işler sistemde üye itibar seviyesi ve puanlandırma sistemi, aşağıda verilen resimde olduğu gibidir: ![]() Buna göre:
Teşekkürler... Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 27-07-2009 @ 19:41. Sebep: Resim eklendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üye İtibar Seviyesi ve Puan Sistemi Nasıl Olsun?
Yeni üye olmuş bir üyenin itibar puanı yok.İtibar seviyesine yorum olarak buralarda pek iyi bir üne sahip değil demekte yanlış olur.Bence kullanılmamalı bu sistem zaten doğru işlemiyor en azından yeni üyelerin paylaşımlarına köstek olmaz... İtibarlı bir üye olmak herkesin hoşuna gidecektir , ama neye ve kime göre.Sahte itibarla yükselenlerin altında yer almak azmi kıracak, paylaşımı köreltecektir. Herşeyin hakedilen gibi olduğu sistemin doğru ve adil kullanıldığı bir durumda ise bir sayfada sıralamada güzel bir yerde olmak onur verici olacak ve katılımı arttıracaktır bence İtibar sistemi bu kadar kötüye kullanlırken zaten adlandırmanın derecelendirmeninde bir anlamı olmadığını düşünüyorum.Bence itibar sistemi kaldırılmalı. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
İtibar sisteminin tamamen kaldırılması yerine üyelerin birbirine itibar eklemeleri kaldırılırsa ve sadece teşekkür butonuyla itibar yükseltilebilirse, aylardır önüne geçemediğimiz haksız rekabet ortadan kalkmış olur diye düşünüyorum.. Ve de yeni üye olmuş bir üyenin "şu noktada pek bilinmiyor" ibaresi yerine "aramıza yeni katılıdı", "mk'nın en yeni üyesi" tarzında ibareler olabilir.. Aklıma pek birşey gelmedi şimdi ama fikir verebildim galiba.. Onun dışında bence göze batan birşey yok.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Sistemin kaldırılması iyi olur kötüye kullanılıyor..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üye İtibar Seviyesi ve Puan Sistemi Nasıl Olsun?Yeni üye olan birinde "geçmişte kötü davranışlar sergiledi" yazıyor ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üye İtibar Seviyesi ve Puan Sistemi Nasıl Olsun? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üye İtibar Seviyesi ve Puan Sistemi Nasıl Olsun? -250'den sonra "buralarda pek iyi bir üne sahip değil" olmalı -99999'u kim görücek... Birde cümlelerin ilk harfleri büyük olursa daha hoş bir görüntü olur... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Yeni üyenin itibarı 10 >> mk'nın yeni üyesi Eski üye - itibarla 10'a düşebilir ozaman ondada mı mk'nın yeni üyesi yazıcak ? Puanlamaya göre adlandırmak doğru sonuç vermez bence. Ayrıca itibar verme olayıda sadece yetkililere ait olabilir mesela gözlerine çarpan kişilere itibar verebilir yada düşürebilir . Onun dışında bana bu durum düzelmeyeceği için itibar sisteminin devre dışı bırakılması hala daha uygun görünüyor.Malum caydırıcı bir çözüm üretilmediği için düşürülen itibarlar dalga geçer gibi kısa zamanda eski haline geliyor. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Ben buldum ![]() 1. Üyelerin itibar seviyeleri kayıt oldukları tarihe göre belirlenecek. Yani yukarıdaki tabloda puanlar yerine tarihler olacak... 2. Üyelerin itibar puanları da aldıkları teşekkürlerle yükselecek.. Günde 25 teşekkür hakkı mı var, günde max 25 puan artabilecek.. 3. İtibar verme de marcellin dediği gibi yetkililerde olacak. İtibarı sadece modlar süpermodlar ve de adminler verecek. Tabi Neu bu tarih işine ne der onu bilmiyorum.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Aslında itibar seviyeleri kayıt oldukları tarihten çok katkı ve katılımlara göre adlandırılabilir. Yani mesaj sayısı baz alınabilir. Diğer öneride nünü'ye katılıyorum üyeler itibar veremesin. Birsürü sahte hesap var mesaj sayısı çok az (sadece anketlerde mesajı var ) itibarı yüksek.İtibar eklemek için kullanılan hesaplar. Yetkililer itibar verirse bu durumda ortadan kalkar. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| olsun, puan, seviyesi, sistemi, İtibar, üye |
Üye İtibar Seviyesi ve Puan Sistemi Nasıl Olsun? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rep puan nasıl verilir? | ilkayivrendi | Soru-Cevap | 16 | 22-07-2009 16:12 |
| Puan - Puan Nedir - Puan Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 02-07-2008 17:05 |
| İtibar - İtibar Nedir - İtibar Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 22-03-2008 12:23 |