| | #1 (mesaj-linki) | |
| Site Hakkında Mini Bir Röportaj Selam aleykum sayın yönetici Arkadaşlar. uzun Zamandır sitenize üyeyim. Sağolsun bir çok konuda bana yardımı oldu bu sitedeki paylaşımların. Ben pek aktif olamadığım için özür dilemek istiyorum ... Şimdi bu özrümün karşılığı olarakta sizin sitenin tanıtımını kendi sitemde yapmak istiyorum. Tabi eğer Müsade ederseniz...Müsade isteğim kabul görürse yazacagım yazı icin bir kaç soruma cevap vermenizi rica ediyorum... Bir nevi Mini bir röportaj diyelim. Şimdiden teşekkür ederim... Şimdi sorularımıza gecelim... *Bu site hangi tarihte ve kimler tarafından kuruldu ? ( Nickleri Nedir ) *Sitenin kuruluş amacı neydi ? *Site Kurulduktan sonra amacına ulaştımı ? * Site hakkında biraz bilgi verirmisiniz ? Şimdilik Bu kadar. Röportaj hakkında konusmak veya bilgi almak istiyorsanız. Paradise@turk.tc << adresimi ekleyebilirsiniz... Siz Ne Dersiniz ? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Site Hakkında Mini Bir Röportaj
Yeterli olmasını umuyorum:
| |||||||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Site Hakkında Mini Bir Röportaj Ok teşekkür ederim. Ancak vermiş olduğunuz linkteki konu silinmiş veya taşınmış olabilir diyor. Biraz uzun bişiler yazmak istiyorumda. Oradan faydalansaydım iyi olurdu. Site hakkındaki bilgiler için. Örneğin sitenin adı nerden geliyor bir anlamı veya açılımı varmı vs gibi. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Site Hakkında Mini Bir RöportajHatalı ekleme olmuş, düzeltildi. Buyrun > Site Hakkında - Gizlilik Poliçesi - İçerik Kullanım Şartları | MsXLabs | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Dün akşam yapmayı planladıgım vefa borcumu Sizinde yardımınızla ödediğimi düşnüyorum. Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Kendi adıma, üyesi ve yetkilisi olduğum site ve birlikte çalıştığım MsXTeam arkadaşlarım adına Flankes'e teşekkür ederim. Flankes'in sitemizi tanıttığı yazısını yayınladığı sitesinin adresi için lütfen bakınız: Site Tanıtımı : Msxlabs.Org – Mavi Karanlık | Bilgi Tohumu | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler Flankes. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Site Hakkında Mini Bir Röportaj Rica Ederim... Fakat Yüzsüzlük Edip Yorumlarınızı Sitedede Beklediğimi ifade etmek istiyorum :p. Nasıl Olmuş Hakkında | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Site Hakkında Mini Bir Röportaj Www.BilgiTohumu.Com 'da Kontör Kazanma Şansını Yakalayın... Ayrıntılar için http://www.bilgitohumu.com/ilk-yaris...r-tahmini.html Tıklayın | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, mini, röportaj, site |
Site Hakkında Mini Bir Röportaj Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| REXPO RB175 Mini Driversız Mini Bluetooth | ozti | Network Ürünleri | 0 | 28-08-2009 11:37 |
| Mini - Mini Nedir - Mini Hakkında | careless_WhispeR | X-Sözlük | 0 | 07-06-2009 22:46 |
| Site - Site Nedir - Site Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 11-03-2009 03:12 |
| Mini - Mini Hakkında | virtuecat | Otomobiller - Arabalar | 7 | 21-01-2009 00:25 |
| Röportaj - Röportaj Nedir - Röportaj Hakkında | we come one | X-Sözlük | 1 | 10-05-2008 20:50 |