| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler
sayin yetkililer chatboxta terbiyesiz sozcukler ve kufure tolerans tanimiyorsunuz, uyeyi derhal yasakliyorsunuz cokta isabet oluyor bence,burda ozelikle taktir etiyim seylerden biri zaten bu, fakat bugun bir yazismaya sahit oldum kufurdende berbat bir sakalasma usulu idi, bunlara tolerans tanimaniz bence sitenin kalitesini bozuyor. saygilarimla. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler Alıntı:
| ||
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler profilimize daha fazla resim koyabilsek_??? tşk.ler... | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
YA SİZE Bİ SORUM OLCAK ARKADAŞLAR BANA YARDIM EDBİLİRMİSİNİZ?
OLAY VE OLGU TARİHLE İLGİLİ ÖRNEKLER?BİLENLER VARSA LÜTFEN YAZSIN ARKADAŞLAR
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler Şu anda dinlediğimiz şarkı bölümüne atılan mesajlara edilen teşekkürler üyelerin puanlarını gereksiz yere çoğaltmakta hiçbir katkı we çaba göstermeksizin puan arttırmak adına bile buraya mesaj atmakta olanlar olduğu düşüncesindeyim bence bu bölümden teşekkür kaldırılmalı ortada çünkü werilen faydalı bişey yok we buna birileri teşekkür ederek puanları arttırmaktan başka bişeye yaramıyor... göreceksiniz ki teşekkür kalktıktan sonra bu bölüme gerçekten mesaj atanlar ortaya çıkıcaktır... saygılarımla bu konuyu gerçekten gözardı etmeyeceğinizi düşünüyorum... | |
|
![]() |
Forum'da olmasını istediğiniz özellikler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hz. Muhammed'in peygamberlik öncesi taşıdığı insani özellikler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 16 Saat Önce 23:17 |
| Yükselen Burcun Verdiği Fiziki Özellikler | fadedliver | Astroloji/Fallar | 1 | 2 Gün Önce 19:05 |
| XP'den Vista'ya geçince kaybolan özellikler | AngelFRANTIX | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 02-03-2008 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||