| | #6 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... Alıntı:
| ||
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... ben flash chatte herkesin onaylaması halinde kişilerin atılmasını öneriyorum çünkü hiç bir operatör olmadığında insanlar istediği gibi konuşabiliyor. bazen tabi bu gibi durumlarda herkesin ewet demesi halinde o kişinin o gün için chatten atılması daha iyi olur bence çünkü bazen hiç bir operatör kalmıyor şikayet edecek chat box ta ise böle bi olanak olmadığı için ondada şikayet durumunda kayıt yapılmasını öneriyorum yani dün olduğu gibi (24/01) adamın birisi geldi küfretti etti gitti o anda şikayet için kayıt defteri gibi bişe olsaydı bu gün atılmış olacaktı bu kayıt işi flah chat içinde olabilir bencee. Son Düzenleyen GusinapsE; 08-05-2006 @ 17:26. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... Alıntı:
Bu ÖzeLLik Olmasi GuZel olur .. Saygılar | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... abi bence site tüm flash olmalı çünkü bazı html kodu düşkünleri hırsızlık yapabilir | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler...
Aşağı koyduğum resim gibi bir site tasarımı açıkçası benim hoşuma gitmiyor. Siteyi açıyoruz reklam vs. vs. Bir ziyaretçi olarak girdiğim sitenin göze ilk hitap eden yerlerinde site içeriğinin olmasını tercih ederim. Reklammı tabiki yapalım gerekli şeyler bunlar ama sitenin en çok görselliğinin bulunduğu yeri tabiri caizse çöle çevirmekte gereksiz. Bir bakın resme hak vereceksiniz. | |
|
![]() |
Forum'da olmasını istediğiniz özellikler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hz. Muhammed'in peygamberlik öncesi taşıdığı insani özellikler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 21 Saat Önce 23:17 |
| Yükselen Burcun Verdiği Fiziki Özellikler | fadedliver | Astroloji/Fallar | 1 | 3 Gün Önce 19:05 |
| XP'den Vista'ya geçince kaybolan özellikler | AngelFRANTIX | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 02-03-2008 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||