| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler...
sevgili adminim ben ağırlıklı olarak fotoğrafla ilgili biriyim bu yüzden sizlerden fotoğraf bölümünü acilen işler hale getirmenizi istiyorum diğer konular bana göre yeterli inanın pişman olmayacaksınız. hatta fotoğraf bölümüne talip olabilirim mod olarak.referans isterseniz burada reklam olmasın özelden bir kaç referans verebilirim.
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... Daha Önce Bunu Söylemiştım Ama Olmayacağı Söylenmişti.. Ben Genede Şansımı Deniyim Dıyorum.. Chat İçin Radyo Yayını Yapılsın İstiyorum.. ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... Sayın Üstadım Web master Bölümünün Açılması Gerçektende Çok İyi Olur.. Bende Web Tasarım forumu açtım yanlış anlaşılmasın alıntı yapacak halim yok sadece Flash öğrenme çabasındayım çünkü hala çözemedim flashı.. Ve ya Hazır Portal Desteği?? | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler...
bende en çok mesaj yazanlar istatik bölümün acılmasını istiyorum mesela nick msj sayısı itibar açtığı konu sayısı FiveLight 168 2 60 birinde sıraya giren hepsinde sıraya girecek cevabını bekliyorum bence güzel bir fikir | |
|
![]() |
Forum'da olmasını istediğiniz özellikler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hz. Muhammed'in peygamberlik öncesi taşıdığı insani özellikler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 16 Saat Önce 23:17 |
| Yükselen Burcun Verdiği Fiziki Özellikler | fadedliver | Astroloji/Fallar | 1 | 2 Gün Önce 19:05 |
| XP'den Vista'ya geçince kaybolan özellikler | AngelFRANTIX | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 02-03-2008 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||