| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... Konu forumda olmasını istediğiniz özellikler ama ben olmamasını istediğim bir şeyi yazmak istiyorum.Yeni bi uygulamayla forumda bayanlar pembe baylar ise mavi renge bürünmüş Bu beni çok rahatsız etti Kimsenin bizim bayan olduğumuzu bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.Ve bu uygulama başlar başlamaz tanışallım mı tarzında özel mesajlar almaya başladım Tahmin ediyorum ki bir çok bayan arkadaşımızda bu durumdan oldukça rahatsız oluyordur.Eğer mümkünse şu pembe kıyafetleri değiştirebilirmiyiz_? İlginiz için şimdiden teşekkürler (( )) | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler... Alıntı:
kesinlikle kafeyelmer e katılıyorum...ayırıma gerek olduğunu düşünmüyorum...bu konuda birşeyler yapılabilirse çok seviniriz..şimdiden ilginiz için tşkler.. Son Düzenleyen Misafir; 08-10-2006 @ 02:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||
Alıntı:
Üye olunurken girilmesi zorunlu bilgilerden birisidir, gizlenemez. Yeni üyeler, ancak diğer zorunlu kişisel detaylarla birlikte cinsiyet bilgilerini girerek üye olabiliyorlar, eski üyeler de profillerini güncellerken bu bilgiyi de girmek zorunda kalıyorlar, aksi halde profillerini güncelleyemiyorlar. Cinsiyet belirten semboller zaten yürürlükteydi, ayrıca bir çok bayanın üye adı da bayan isminden oluşuyor. Cinsiyetiniz belirli olsun ya da olmasın, diğer üyelerin size yaklaşımları site kuralları çerçevesinde olabilir. Site genelinde bu kural geçerlidir ve uygulanmaktadır: Alıntı:
| ||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
![]() Üye isimleri bayan isminden oluşan üyelerin düşüncesinede saygı duyarım ama zaten onlar isimleriyle kendilerini belli ediyorlar birde pembeye bürünmelerine gerek yok...Ayrıca mesaj rapor etmeyide biliyorum ve ediyorum da...Fakat bu tarz mesajlar almak istemiyorum ![]() Cinsiyet bilgileri zaten veriliyor birde pembe renge gerek yok diye düşünüyorum (( )) | ||
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Forum'da olmasını istediğiniz özellikler...
ben şunuda eklemek istiyorum zaten nicklerimizin yanında hepimizin cinsiyetini belli eden küçük işaretler var...bu daha iyi duruyor bence ...ilginize tşkler..
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| cinsiyet bilgileri, form,rapor ve sayfa özellikleri, forumda olmasını, kafeyelmer, |
Forum'da olmasını istediğiniz özellikler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hz. Muhammed'in peygamberlik öncesi taşıdığı insani özellikler nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 16 | 15 Saat Önce 23:17 |
| Yükselen Burcun Verdiği Fiziki Özellikler | fadedliver | Astroloji/Fallar | 1 | 2 Gün Önce 19:05 |
| XP'den Vista'ya geçince kaybolan özellikler | AngelFRANTIX | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 02-03-2008 11:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||