Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-02-2006   #6 (mesaj-linki)
D.a.w.N
Cvp: Hi-Tech Forum v1

Eski forum daha oturaklıymış..
Şimdiki hali hep dediğim gibi fazla bilim-kurgu ya da ben eski kaldım başka forumdan geldiğim için...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-02-2006   #7 (mesaj-linki)
melish

Acaba bu günleride özleyecekmiyim diye düşünüyorum..

Son Düzenleyen melish; 10-02-2006 @ 01:50.
Eski 16-02-2006   #8 (mesaj-linki)

Kimin ne dediğini we ne düşündüğünü bilmiyorum eski forum güzeldi ama yeni forum daha güzel,daha profesyonel bir o kadar da emek harcanmış,bu emeğin içinde katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerekir bence,başta NeutraLizeR olmak üzere we bu düzeni koruyup,bu güzelliği katkıları ile daha güzel bir hale getirmeye çalışan tüm üye we yetkili üye arkadaşlarada aynı şekilde teşekkür ederim..
Eski 05-07-2006   #9 (mesaj-linki)

Önceki forumumuz gözbebeğimizdi bizim,yeni doğmuş ve gelişmeye başlamıştı... Çok güzel zamanlarımız geçti orada, küçüktük, yeniydik, azdık. Bambaşka bir yüzle buluştuk ardından, belki yadırgadık fakat daha sonra alıştık... Unutulmazlarım arasında yer etti Hi-Tech Forum v1 ...

İnşaallah daha büyüyeceğiz, daha da gelişip herkese heryere daha yararlı olacağız...
Eski 16-07-2006   #10 (mesaj-linki)

anılaırmızı tazeliyelim inş vaktim dolmadan izleyebilirm.özledim o günleri ve msx in kendine has tarzını...
Cevap Yeni Konu Aç
Hi-Tech Forum v1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında NeutralizeR X-Sözlük 1 20-10-2008 15:31
Forum Gazetesi ThinkerBeLL Site ve Forum Hakkında 52 26-07-2008 16:21
MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 56 01-08-2007 22:58
Site ve Forum Kuralları NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 0 26-09-2005 13:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11358595 saniyede (68.14% PHP - 31.86% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz