| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1
Eski forum daha oturaklıymış.. Şimdiki hali hep dediğim gibi fazla bilim-kurgu ya da ben eski kaldım başka forumdan geldiğim için... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Acaba bu günleride özleyecekmiyim diye düşünüyorum.. Son Düzenleyen melish; 10-02-2006 @ 01:50. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Kimin ne dediğini we ne düşündüğünü bilmiyorum eski forum güzeldi ama yeni forum daha güzel,daha profesyonel bir o kadar da emek harcanmış,bu emeğin içinde katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerekir bence,başta NeutraLizeR olmak üzere we bu düzeni koruyup,bu güzelliği katkıları ile daha güzel bir hale getirmeye çalışan tüm üye we yetkili üye arkadaşlarada aynı şekilde teşekkür ederim.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Önceki forumumuz gözbebeğimizdi bizim,yeni doğmuş ve gelişmeye başlamıştı... Çok güzel zamanlarımız geçti orada, küçüktük, yeniydik, azdık. Bambaşka bir yüzle buluştuk ardından, belki yadırgadık fakat daha sonra alıştık... Unutulmazlarım arasında yer etti Hi-Tech Forum v1 ... İnşaallah daha büyüyeceğiz, daha da gelişip herkese heryere daha yararlı olacağız... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 anılaırmızı tazeliyelim inş vaktim dolmadan izleyebilirm.özledim o günleri ve msx in kendine has tarzını... | |
|
![]() |
Hi-Tech Forum v1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 1 | 20-10-2008 15:31 |
| Forum Gazetesi | ThinkerBeLL | Site ve Forum Hakkında | 52 | 26-07-2008 16:21 |
| MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 56 | 01-08-2007 22:58 |
| Site ve Forum Kuralları | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 0 | 26-09-2005 13:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||