| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Sitenin eski halini bende hatırlıyorum.bence güzeldi gerçi şimdide güzel... ilk üye olduğum sitede msxlabs'dır.Onun için ayrı bir yeri vardır bende vazgeçilmezim gibi bişi ![]() Msxlabs'ın üstüne başka bir forum sitesi tanımıyorum.Yok yani. Bu sitenin yaratıcı olan ilk başta NeutralizeR 'e ve diğer görevli arkadaşlara teşekkürler ![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 kesinlikle emeğe saygı emeği geçen tüm arkadaşlara teşekürlerimizi iletiriz başarılarınızın devamı deileği ile | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1
burayı kendıme ayırdım hastayım yafs aklıma bir sey gelmedı sonra adam akıllı bir seyler karalarım | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1
Ellerinize sağlık.Her iki halide güzel.Emeği geçenlere teşekkürler.
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 ben daha çok yeni bi üyeyim ama bu hali gerçekten daha güzel en azından msxlabs diyince diğer bütün forumlardan ayrılan bi tarafı var üzerine gerçekten çok emek harcanmıs,ben çok mutluyum burda olduğum için keşke eskiden üye olabilseydim ama nasip değilmiş saol neutralizer ve diğer üye ve yönetici arkadaşlarada teşekkürler | |
|
![]() |
Hi-Tech Forum v1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 1 | 20-10-2008 15:31 |
| Forum Gazetesi | ThinkerBeLL | Site ve Forum Hakkında | 52 | 26-07-2008 16:21 |
| MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 56 | 01-08-2007 22:58 |
| Site ve Forum Kuralları | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 0 | 26-09-2005 13:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||