| | #1 (mesaj-linki) |
Hi-Tech Forum v1, Rest in peace... Son Düzenleyen NeutralizeR; 13-04-2007 @ 01:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Çok sadeymiş eski forum.. Yeni hali daha güzel bence.. Bu işi gerçekten biliyorsun NeutralizeR başarılarınızın daim olması dileğiyle.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Ben çok özledim eski günleri, baya zaman geçirdik sıkı mıkıydık hoşduk eğlencili idi şimdide aynı ama o zamanların tadı başkaydı değişlmeyen tek şey varsa MsXLabs kalitesi ve farkı sanal aleminde başlayan bir macera bizimkisi... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Alıntı:
Belki bu yüzle kıyaslandığında o daha acemice görünüyordu ama, sanki biz daha 1 bizdik..: Kendimizdik, içtendik, teklifsiz ve pazarlıksızdık.. Ama ne demiş diyen..; " Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir.." Hadi bakalım, kolay gelsin.. Kimbilir bizleri daha neler bekler..?! Ancak değinmeden geçemeyeceğim.. Tarihte korkunç 1 sakatlık var.. Eskiyiz, ama o kadar değil.. ( 30 aralık 1899 ) Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 09-02-2006 @ 20:48. | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Hi-Tech Forum v1 Yaşlandığımın bi göstergesi çok kötü beyaw.. 1899 larda işte biz bunları yapıyorduk ey yeni nesil bakta övünün ![]() eline sağlık şef | |
|
![]() |
Hi-Tech Forum v1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gülmek İstiyorum | NoRanynn | Kahve Molası | 825 | 3 Gün Önce 01:54 |
| Geyik | ThinkerBeLL | Kahve Molası | 199 | 11-08-2008 22:56 |
| MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 56 | 01-08-2007 21:58 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||