Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-03-2007   #6 (mesaj-linki)
ZoRbEy
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında

formda ilk defa takip ederek öğrene öğrene zar zor bi video açtım ama silindi bidahamı tövbe........ açmam siz açın. daha iyi biliyosunuz bizde bakalım teşekkür edelim öle daha iyi galiba. rezil oluyoz yaaaa..............!

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-03-2007   #7 (mesaj-linki)

Alıntı:
ZoRbEy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
formda ilk defa takip ederek öğrene öğrene zar zor bi video açtım ama silindi bidahamı tövbe........ açmam siz açın. daha iyi biliyosunuz bizde bakalım teşekkür edelim öle daha iyi galiba. rezil oluyoz yaaaa..............!
Konunuz Silinmedi Yanlış yere açıldığından taşındı.Saygılar

Ayrılık
Eski 08-07-2007   #8 (mesaj-linki)

Ben Daha Önce'den 50'ye Yakın Prg Ekledim Ama 20'ye Yakın Konu'larımı Silmiş Neden Silmiş Hepsi Forum'da Mevcut Diyorlar Eee Noraynn Ablam Yardım Etti Kontrol Etti 3 4 Tanesi Sildi Ona Bişey Demiyorum. Ben İlk Önce 100'e Yakın Arama Yaptım Öyle Konu Açtım İlla Eski Versiyonları mı Ekleyecem ? Elimde 600'e Yakın Farklı Prg'lar Var Onu Eklemeyecem Zaten Silersiniz.... Neyse Uzatmayayım Bari
Eski 08-07-2007   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
UnKNoWnShaRe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben Daha Önce'den 50'ye Yakın Prg Ekledim Ama 20'ye Yakın Konu'larımı Silmiş Neden Silmiş Hepsi Forum'da Mevcut Diyorlar Eee Noraynn Ablam Yardım Etti Kontrol Etti 3 4 Tanesi Sildi Ona Bişey Demiyorum. Ben İlk Önce 100'e Yakın Arama Yaptım Öyle Konu Açtım İlla Eski Versiyonları mı Ekleyecem ? Elimde 600'e Yakın Farklı Prg'lar Var Onu Eklemeyecem Zaten Silersiniz.... Neyse Uzatmayayım Bari
Ayrıca burada belirtilen kurallara da uygunluk şartı aranır:
ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER
Eski 08-07-2007   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ayrıca burada belirtilen kurallara da uygunluk şartı aranır:
ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER
Bu Kural'ları Biliyorum Ben Legal Paylaşım Yapıyorum İllegal Yaparımda Forum Kural Dışı Olur Eğer Bir Daha Konu'lar Silinirse Bana Yönlerdirsin Dedi Noraynn Silinen Konu'larımı Geri Aldı Noraynn Sağolsun Arama Yaptım Site'de Olmayan Prg'ları Ekledim Hala Siliyor Noraynn'da Arama Yaptı Bişey Demedi Hatta Kızmadı Site'de Var Diye Ama Mod Diyorki Site'de Hepsi Mevcut Arama Yapmadan Konu Açmayın Senin Bütün Konu'larını Sileceğim Diyor Tehdit mi Ediyor ?_? Kendini Ne Sanıyor Bana Belediye Başkanı Gibi Davranıyor Silecekseniz Silsin.. Konularımı Hiç Emeğe Saygı Duymaz Demekki En Sevdiği Hobiler Gerekli Konu'ları Silmek Sanırım
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
silinen siteler, vbulletin konu ekliyorum konu siliniyor, vbulletin silinen konu, web site yardım silinen konular,
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 25-06-2008 05:32
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12875891 saniyede (74.37% PHP - 25.63% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz