Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-07-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında

Bana 1 yetkili adı vererek konularınıza referans verme çabasında bulunmayın! Ayrıca üslubunuza da dikkat edin!
Silinme nedenleri mutlak olarak belirtiliyor.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-07-2007   #12 (mesaj-linki)

Alıntı:
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bana 1 yetkili adı vererek konularınıza referans verme çabasında bulunmayın! Ayrıca üslubunuza da dikkat edin!
Silinme nedenleri mutlak olarak belirtiliyor.
Silinme Konu'sunda Not Bırakıyor Evet Doğru Ama Neden Mevcut Diyor ?_? Eee Mevcut Diyor Arama Yaptım Hatta 15 ~ 20 Kere Yine Çıkmadı Yoksa Arızalı mı ?_? Demekki Motor'u Hararet Yapmıştır
Eski 08-07-2007   #13 (mesaj-linki)
RepLaCeMeNT

Ark. HakLı ßenimde 2 Konum SiLinmişti ßende Töße Etmiştim Konu Açmamaya ßu Siteyi Zaten ßiz Ayakta Tutuyoruz ßide YorumLarımız Konu ßaşLıkLarımız SiLiniyorr ßi AnLamda Veremedim Ne AnLamsız ßi Konu Açtım Nede Sitenin KonuLarına Uymayan ßi Konu, Neden Seßepsiz Yere SiLiniyor..!!
Eski 08-07-2007   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
UnKNoWnShaRe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Silinme Konu'sunda Not Bırakıyor Evet Doğru Ama Neden Mevcut Diyor ?_? Eee Mevcut Diyor Arama Yaptım Hatta 15 ~ 20 Kere Yine Çıkmadı Yoksa Arızalı mı ?_? Demekki Motor'u Hararet Yapmıştır
Terbiyesizlik etmek gibi bir keyfiyetiniz yok.

Alıntı:
RepLaCeMeNT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ark. HakLı ßenimde 2 Konum SiLinmişti ßende Töße Etmiştim Konu Açmamaya ßu Siteyi Zaten ßiz Ayakta Tutuyoruz ßide YorumLarımız Konu ßaşLıkLarımız SiLiniyorr ßi AnLamda Veremedim Ne AnLamsız ßi Konu Açtım Nede Sitenin KonuLarına Uymayan ßi Konu, Neden Seßepsiz Yere SiLiniyor..!!
Bu site, diğer forum sitelerinden farklı bir yaklaşımla hareket eder konu açmak hususunda. Bu da Forum Kuralları altında açıkça belirtilir.
Her başlık bir konu teşkil etmez. Ayrıca her üyenin bilmesi gerekmeyen bazı kendi içinde kriterler de söz konusudur.
Eski 08-07-2007   #15 (mesaj-linki)
RepLaCeMeNT

Siteye İlk Girdigim Gün Forum KuRaLLarını Okudumm Ve Orda YazıLanLarı UyguLayarak Konu ßæşLıgımı Açmıştım Ve Konunun Aynısınıda ßu Sitede ßuLamadım ßu ne SeßepLe SiLindi Onu Merak Ediyorumm..
Cevap Yeni Konu Aç
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 25-06-2008 05:32
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13586998 saniyede (67.35% PHP - 32.65% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz