Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-07-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında

Neydi bu konu başlığı?
İçerik neydi?
Ne anlatılıyordu?
"Konum.. Konum.. Konum.." demek bana pek 1 şey ifade etmiyor.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-07-2007   #17 (mesaj-linki)

geriye bakmak zor gelio saten uzun saatler nette kamırom zamanım yok pek ben war olan konuları açmaya çalıoşıomuşum uyarı aldım nese olmayan konulardada silindi çok da önemli değil silin ama belli kişiler sıklıkla açıyolar onlarda belirli kişiler bariz ortada
açmam birdaha umursamıyorum

ben bu sorunu yaşadım biraz suşbenim etiketleri takip etmedim baştan takip ettim de ne oldu sonrada açtığım konular olmamasına ragmen silin di uyarı bile almıştım bu konu için açmamaya karar werdim belli kişiler açsınlar dewamlı

Son Düzenleyen NAIAS; 08-07-2007 @ 20:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-07-2007   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
zenep adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
geriye bakmak zor gelio saten uzun saatler nette kamırom zamanım yok pek ben war olan konuları açmaya çalıoşıomuşum uyarı aldım nese olmayan konulardada silindi çok da önemli değil silin ama belli kişiler sıklıkla açıyolar onlarda belirli kişiler bariz ortada
açmam birdaha umursamıyorum

ben bu sorunu yaşadım biraz suşbenim etiketleri takip etmedim baştan takip ettim de ne oldu sonrada açtığım konular olmamasına ragmen silin di uyarı bile almıştım bu konu için açmamaya karar werdim belli kişiler açsınlar dewamlı
1. Forumda kesinlikle arama yaptırmasını bilmiyorsunuz.
2. Açtığınız (sizin) konuları anımsıyorum. Konu olma niteliği taşımıyordu.
3. Kuralları tekrar hatırlatmak isterim.
4. Üyelerin bilmesi gerekmeyen kriterlerin de uygulandığını yine vurguluyorum.
5. Kinaye anlamsız, belli konuları açan kişiler, forumda hangi konuların olduğu ve olmadığı konusunda tahminlerinizin üstünde bilgi ve birikime sahipler. Belki de bu nedenle onların konularına dokunulmazken sizinkiler sürekli silinme sorunuyla karşı karşıya kalıyor.
Eski 14-10-2007   #19 (mesaj-linki)

belkı de 50 60 konu açtım 14 tanesi kaldı ama elenmesi de lazım ben ce herkesın 60 konu açtığı varsaylırssa çöplüğe döner forum ne güzel işte 60/14 BEN YİNE EKLERİM AKLIMA GELDIKCE KARŞILAŞTIKCA SİLERSELER VARDIR SEBEBİ Kİ HEP OLMUŞTU
Eski 15-10-2007   #20 (mesaj-linki)

benim yeni üye oldugum zamanlarda 1 konum silinmişti ama gerçekten silinmeyi hak eden bi konuydu ThinkerBeLL silmişse haklıdır bu arada biraz fazla konu açmışım bu aralar farkındayım bi müddet açmıyım
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
silinen mesajlara bakmak, silinmis mesajlara tekrar ulasmak, silinmiş sayfa uyarısı,
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 25-06-2008 05:32
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14967299 saniyede (64.91% PHP - 35.09% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz