Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-03-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında

bende dün bir konu açmıştım silindimi taşındımı bilmiyorum.Forumda aradım bulamadım.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-03-2008   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
kakarotto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende dün bir konu açmıştım silindimi taşındımı bilmiyorum.Forumda aradım bulamadım.
Profilinizden arattırabilirsiniz:
MsXLabs Hi-Tech Forum - Arama Sonuçları
Eski 11-03-2008   #23 (mesaj-linki)

yardımlarınız için teşekkür ederim ThinkerBeLL ....
Eski 24-08-2008   #24 (mesaj-linki)

Benim kafama takılan bi soru var özellikle NeutralizeR'in cevap verebileceği bir konu:

Klasik oyunlar bölümünden 59 Adet PC uyumlu Atari Oyunu(adını yanlış yazmış olabilirim) telif hakkı sorunu olabileceği nedeniyle silinmiş... Konuyu ben açmadım yani silinmiş olması beni direk olarak ilgilendirmiyor... Soruma gelicek olursak;

Madem ki atari Emulator ve Romları telif hakkından dolayı sorun çıkarıyor(veya herneyse) peki yapım aşamasında ki Emulator/ROM/Oyun bölümü ne olucak bunu merak ettim...

Eski 24-08-2008   #25 (mesaj-linki)

Bence yapım aşamasındaki Emulator/ROM/Oyun bölümü , oyunların üreticilerinden izin alınarak konulacaktır.. Ücretsiz oyunlar ve telif hakkı ihlaline neden olabilecek şeyler o bölümde olmaz , olamaz...
Cevap Yeni Konu Aç
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 25-06-2008 05:32
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13395309 saniyede (68.49% PHP - 31.51% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz