| | #1 (mesaj-linki) | |
| Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında
Forum kurallarını ve silinme sebeplerini okumanıza rağmen açmış olduğunuz konunun veya göndermiş olduğunuz mesajın silinmesinin nedeni konusunda tatmin olmadıysanız, yeni konu açarak sormak yerine lütfen bu konuyu kullanınız...
Son Düzenleyen NeutralizeR; 09-05-2006 @ 08:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında
sunulan sebepler öle tatmin edici ki artık yeni konu açmama ya karar veriyor insan..arkadaşlara saygımız büyük onların izinden devam edelim biz..hepsine başarılar diliyorum...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum ilgili konular altında devam ediyorum ve başarılar diliyorum..saygılar. Son Düzenleyen NihLe; 02-09-2006 @ 13:32. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
yukarıdaki her iki arkadaşta söylemek istediğim düşüncelerimi zaten aktarmış bulunuyorlar... değerli site görevlilerine önlerindeki zamanlarda daha başarılı çalışmalar diliyorum.. tşk ederim.. ve ayrıca böyle bir imkandan yani ssiteden faydalanmamızı sağlayan ve bunun yapıcısı olan arkadaşımız NeutralizeR arkadaşımıza sonsuz tşk lerimi bir borç bilirim .. tşk ederim
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ne yazarsam silininio zaten nese yaniyiz bu forumda alışırım yakında | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında formda ilk defa takip ederek öğrene öğrene zar zor bi video açtım ama silindi bidahamı tövbe........ açmam siz açın. daha iyi biliyosunuz bizde bakalım teşekkür edelim öle daha iyi galiba. rezil oluyoz yaaaa..............! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar HakkındaAyrılık | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Ben Daha Önce'den 50'ye Yakın Prg Ekledim Ama 20'ye Yakın Konu'larımı Silmiş Neden Silmiş Hepsi Forum'da Mevcut Diyorlar Eee Noraynn Ablam Yardım Etti Kontrol Etti 3 4 Tanesi Sildi Ona Bişey Demiyorum. Ben İlk Önce 100'e Yakın Arama Yaptım Öyle Konu Açtım İlla Eski Versiyonları mı Ekleyecem ? Elimde 600'e Yakın Farklı Prg'lar Var Onu Eklemeyecem Zaten Silersiniz.... Neyse Uzatmayayım Bari | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar HakkındaÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
Eğer Bir Daha Konu'lar Silinirse Bana Yönlerdirsin Dedi Noraynn Silinen Konu'larımı Geri Aldı Noraynn Sağolsun Arama Yaptım Site'de Olmayan Prg'ları Ekledim Hala Siliyor Noraynn'da Arama Yaptı Bişey Demedi Hatta Kızmadı Site'de Var Diye Ama Mod Diyorki Site'de Hepsi Mevcut Arama Yapmadan Konu Açmayın Senin Bütün Konu'larını Sileceğim Diyor Tehdit mi Ediyor ?_? Kendini Ne Sanıyor Bana Belediye Başkanı Gibi Davranıyor Silecekseniz Silsin.. Konularımı Hiç Emeğe Saygı Duymaz Demekki En Sevdiği Hobiler Gerekli Konu'ları Silmek Sanırım | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, konu, mesajlar, silinen |
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 2 Hafta Önce 23:59 |