Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-02-2006   #1 (mesaj-linki)
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında

Forum kurallarını ve silinme sebeplerini okumanıza rağmen açmış olduğunuz konunun veya göndermiş olduğunuz mesajın silinmesinin nedeni konusunda tatmin olmadıysanız, yeni konu açarak sormak yerine lütfen bu konuyu kullanınız...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 09-05-2006 @ 07:24.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-09-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında

sunulan sebepler öle tatmin edici ki artık yeni konu açmama ya karar veriyor insan..arkadaşlara saygımız büyük onların izinden devam edelim biz..hepsine başarılar diliyorum...
Eski 02-09-2006   #3 (mesaj-linki)

üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum ilgili konular altında devam ediyorum ve başarılar diliyorum..saygılar.

Son Düzenleyen NihLe; 02-09-2006 @ 12:32.
Eski 02-09-2006   #4 (mesaj-linki)

yukarıdaki her iki arkadaşta söylemek istediğim düşüncelerimi zaten aktarmış bulunuyorlar... değerli site görevlilerine önlerindeki zamanlarda daha başarılı çalışmalar diliyorum.. tşk ederim.. ve ayrıca böyle bir imkandan yani ssiteden faydalanmamızı sağlayan ve bunun yapıcısı olan arkadaşımız NeutralizeR arkadaşımıza sonsuz tşk lerimi bir borç bilirim .. tşk ederim
Eski 06-10-2006   #5 (mesaj-linki)
TQMEKK

ne yazarsam silininio zaten nese yaniyiz bu forumda alışırım yakında
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
silinen konular, unknownshare,
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nedir Bu Edebiyat? descartes Edebiyat 11 1 Hafta Önce 20:08
Türk Edebiyatı (Türk Yazını) ThinkerBeLL Türk Edebiyatı 3 27-05-2008 14:58
Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) NoRanynn Bilim ww 1 25-11-2007 16:28
Devlet Tiyatroları NoRanynn Tiyatro 14 19-11-2006 22:43
Türk Hukuk Sistemi Misafir Hukuk 68 09-10-2006 08:20
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:09Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.20890808 saniyede (45.18% PHP - 54.82% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR