| | #1 (mesaj-linki) |
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında
Forum kurallarını ve silinme sebeplerini okumanıza rağmen açmış olduğunuz konunun veya göndermiş olduğunuz mesajın silinmesinin nedeni konusunda tatmin olmadıysanız, yeni konu açarak sormak yerine lütfen bu konuyu kullanınız...
Son Düzenleyen NeutralizeR; 09-05-2006 @ 07:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında
sunulan sebepler öle tatmin edici ki artık yeni konu açmama ya karar veriyor insan..arkadaşlara saygımız büyük onların izinden devam edelim biz..hepsine başarılar diliyorum...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum ilgili konular altında devam ediyorum ve başarılar diliyorum..saygılar. Son Düzenleyen NihLe; 02-09-2006 @ 12:32. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
yukarıdaki her iki arkadaşta söylemek istediğim düşüncelerimi zaten aktarmış bulunuyorlar... değerli site görevlilerine önlerindeki zamanlarda daha başarılı çalışmalar diliyorum.. tşk ederim.. ve ayrıca böyle bir imkandan yani ssiteden faydalanmamızı sağlayan ve bunun yapıcısı olan arkadaşımız NeutralizeR arkadaşımıza sonsuz tşk lerimi bir borç bilirim .. tşk ederim
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
ne yazarsam silininio zaten nese yaniyiz bu forumda alışırım yakında | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| silinen konular, unknownshare, |
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nedir Bu Edebiyat? | descartes | Edebiyat | 11 | 1 Hafta Önce 20:08 |
| Türk Edebiyatı (Türk Yazını) | ThinkerBeLL | Türk Edebiyatı | 3 | 27-05-2008 14:58 |
| Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) | NoRanynn | Bilim ww | 1 | 25-11-2007 16:28 |
| Devlet Tiyatroları | NoRanynn | Tiyatro | 14 | 19-11-2006 22:43 |
| Türk Hukuk Sistemi | Misafir | Hukuk | 68 | 09-10-2006 08:20 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||